• Dnes je: Streda 26. júna 2024 meniny má Adriána

Vláda bude mať do leta ešte minimálne dve výjazdové rokovania. Nikto ju nezastaví násilím, tvrdí Taraba

Vláda bude mať do leta ešte minimálne dve výjazdové rokovania. Nikto ju nezastaví násilím, tvrdí Taraba

Žiadny útočník nesmie zatlačiť späť štát a výkon jeho riadnych kompetencií, súhlasí Šeliga.

27.5.2024 (SITA.sk) - Vláda bude mať do leta ešte minimálne dve výjazdové rokovania. Informoval o tom minister životného prostredia Tomáš Taraba (nom. SNS) na sociálnej sieti. Ako vyhlásil, je to správnou odpoveďou na atentát na premiéra Roberta Fica (Smer-SD).

Vládu nikto nezastaví násilím

Aby každý pochopil, že násilím našu vládu nezastaví a nezastaví nás ani od plnenia programového vyhlásenia vlády, ale nezastaví nás ani od stretávania sa s ľuďmi v regiónoch," uviedol Taraba. Ako ďalej priblížil, výjazdové rokovanie prichádzajú s lokálnymi riešeniami pre špecifické problémy.

Osobitne ako minister, ktorý manažuje rezort disponujúci jednými z najväčších finančných zdrojov, robím všetko pre to, aby sme spustili kľúčové národné projekty, medzi ktoré patrí aj urýchlené budovanie vodovodov a kanalizácií," spresnil šéf envirorezortu a avizoval, že v blízkej budúcnosti ohlásia aj výsledky, ktoré prinesú do regiónov mnoho pozitívneho.

Šeliga oceňuje rozhodnutie

Rozhodnutie pokračovať vo výjazdových rokovaniach aj napriek atentátu na premiéra na výjazdovom rokovaní v Handlovej ocenil pod príspevkom ministra aj Juraj Šeliga (Demokrati). Ako sa vyjadril, vo veľa veciach s Tarabom politicky nesúhlasí a viackrát mali medzi sebou tvrdú politickú výmenu, no oceňuje toto rozhodnutie ako správne gesto.

Po útoku na predsedu vlády ísť opäť do výjazdových rokovaní vlády ukazuje dôležitú vec, ktorá stojí nad bežnou politikou. Žiadny útočník nesmie zatlačiť späť štát a výkon riadnych kompetencií štátu. Je to ukážka toho, že štátna moc akémukoľvek násiliu neustupuje," uzavrel Šeliga.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 25. jún 2024

horoskopy na dnes utorok 25 jun 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 25. jún 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Dávajte si pozor na omyly, mali by ste potom veľa práce s ich nápravou. Možno vás potrápi trochu bolesť hlavy. Neprepínajte svoje sily, ak sa necítite vo forme, poproste o pomoc.

Býk 21.4. - 21.5.

Máte chuť aj energiu niečo tvoriť. Veľa si vás v domácnosti neužijú. Nájdete si vždy dôvod, prečo nemôžete sedieť doma. Teraz si môžete dovoliť trochu sebeckosti a myslieť na svoj prospech.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Vaši známi budú potrebovať radu a vy nesklamete. Asi pôjde o oblasť, v ktorej vynikáte. Podvečer dobre sledujte každého, kto vám vojde do cesty.

Rak 22.6. - 22.7.

Peniaze zbytočne nerozhadzujte a nešpekulujte. Môžete mať veľké straty. Opatrne s novotami. V zabehaných koľajach viete lepšie chodiť.




Všetky Horoskopy pre Utorok 25. jún 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie