• Dnes je: Streda 08. mája 2024 meniny má Ingrida

Tatra banka mení poplatky, ak využívate digitálne služby zmena sa vás dotkne minimálne alebo vôbec

Tatra banka mení poplatky, ak využívate digitálne služby zmena sa vás dotkne minimálne alebo vôbec

Banka od konca marca nebude vydávať výpis z účtu na pobočke banky, ktorý je zatiaľ za poplatok tri eurá.

Tatra banka od konca marca zmení svoj cenník. Pôjde o zmeny najmä na depozitných produktoch, aj v rámci hotovostných a bezhotovostných platobných služieb, elektronického bankovníctva a platobných kariet.

Ako pre agentúru SITA povedala hovorkyňa Tatra banky Simona Miklošovičová, väčšina zmien poplatkov sa týka takých servisných operácií, úkonov a služieb, ku ktorým zároveň existuje bezplatná alebo lacnejšia digitálna alternatíva.

„Znamená to, že pri aktívnom využívaní našich digitálnych služieb sa klientov táto zmena dotkne len minimálne alebo vôbec,“ povedala Miklošovičová.

Zmena PIN kódu cez bankomat

Ďalšie zmeny súvisia podľa nej s ukončením poskytovania služieb, ako napríklad preberanie výpisov v pobočke. Zrušili tiež poplatok pri zmene PIN kódu cez bankomat.

Banka od konca marca nebude vydávať výpis z účtu na pobočke banky, ktorý je zatiaľ za poplatok tri eurá. Zároveň ukončí poskytovanie platby faktúr cez jej bankomaty za poplatok 0,33 eura.


Banka zvýši poplatok za vklad hotovosti na účet treťou osobou na pobočke. Nový poplatok bude šesť eur, aktuálne je to ešte päť eur. Z päť eur na šesť eur stúpne aj poplatok za výber hotovosti na pobočke.

Poplatok v rámci SEPA platieb

Spracovanie mincí pri vklade a výbere na pobočke nad 50 mincí bude stáť 5 % zo sumy, minimálne však šesť eur.


Aktuálne je to ešte poplatok 5 % zo sumy, minimálne päť eur. Rozmieňanie, resp. výmena eur za iné nominálne hodnoty bude za poplatok 5 % zo sumy, minimálne šesť eur. V súčasnosti je to ešte jeden eurocent za kus, minimálne však 5 eur.

Poplatok v rámci SEPA platieb, trvalých príkazov a inkás formou písomného príkazu, resp. na pobočke sa zvýši o jedno euro na šesť eur. Poplatok cezhraničnej platby v českých korunách v prospech klientov Raiffeisenbank Česká republika v pobočke stúpne taktiež o jedno euro na šesť eur.


Tatra banka bola do Obchodného registra SR zapísaná 1. novembra 1990. V súčasnosti patrí do rakúskej skupiny Raiffeisen.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 7. máj 2024

horoskopy na dnes utorok 7 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 7. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Ak plánujete dôležité stretnutia, radšej ich odložte. Situácia nie je jasná ani v obchodných záležitostiach. Popoludnie strávte radšej v objatí koníčkov.

Býk 21.4. - 21.5.

Predpoludním budete riskovať vo financiách a i pracovných vzťahoch. Venuša vám praje a prinesie hodnotný vzťah. Večer prekvapí tiché a žiarivé šťastie v rodine.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Mali by ste brať všetko s určitou rezervou. Nebráňte sa hneď všetkému novému, nemusí to byť také zlé, ako si myslíte. Nechajte veci prebiehať celkom voľne, bude to jednoduchšie.

Rak 22.6. - 22.7.

Na cestách by bolo dobré zvýšiť opatrnosť. V zložitej situácii sa riaďte svojou intuíciou. Zamyslite sa, či nevenujete priveľa pozornosti a úsilia bezvýznamným veciam.




Všetky Horoskopy pre Utorok 7. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie