• Dnes je: Streda 26. júna 2024 meniny má Adriána

Fabrika spoločnosti HELL dosiahla rozmery svetového giganta*

Fabrika spoločnosti HELL dosiahla rozmery svetového giganta*

Značka HELL slávnostne otvorila 24.

27.5.2024 (SITA.sk) - Nachádza sa v priemyselnom parku HELL, ktorý funguje 15 rokom. Megafabrika HELL sa tak teraz rozkladá na ploche 77,11 hektárov. Odteraz tu dokážu vyrobiť až 10 miliárd nápojových plechoviek ročne, vrátane 4 miliárd plechoviek a 6 miliárd kusov naplnených hotových výrobkov. *Znamená to, že ide o najväčšiu a najmodernejšiu megafabriku na svete, ktorá vyrába a plní hliníkové plechovky nápojmi na jednom mieste.

V praxi to znamená, že môžu odtiaľto prepraviť až 31 miliónov hliníkových plechoviek denne, z ktorých 13 miliónov je vyrobených a 18 miliónov je naplnených. Okrem toho je nový komplex fabriky vhodný aj na výrobu 500 ml hliníkových plechoviek, čo ďalej rozširuje už aj tak široký sortiment výrobkov.

"Je pre mňa veľkou cťou a radosťou otvoriť brány našej novej továrne, ktorá je nielen slávnostným otvorením budovy, ale aj začiatkom novej éry, v ktorej výroba a plnenie hliníkových nápojových plechoviek prebieha v tej istej budove. Ide o najpokrokovejší a najefektívnejší prevádzkový model v odvetví, kde sú konkurencieschopnosť a udržateľnosť úzko spojené s ochranou životného prostredia," povedal Barnabás Csereklye, generálny riaditeľ spoločnosti HELL ENERGY Hungary Ltd.

Pri otvorení továrne si tiež pripomenuli 18. výročie založenia spoločnosti HELL, a zdôraznili rýchlu dynamiku rastu skupiny a neustále sa rozširujúci, vysoko kvalitný sortiment. Vlajková loď značky v súčasnosti plní vedúcu úlohu na trhu v 10 krajinách. Okrem energetických nápojov patria do portfólia skupiny aj ľadové čaje, nealkoholické nápoje, vitamínové nealkoholické nápoje a voda prémiovej kvality. Ponuku uzatvára ľadová káva HELL Ice Coffee, ktorá je lídrom na trhu v 5 krajinách. Všetky výrobky spoločnosti sú samozrejme vyrábané v súlade s najvyššími predpismi potravinárskeho priemyslu, s použitím vynikajúcich surovín a bez konzervačných látok, umelých farbív a aspartámu.

HELL ENERGY je jednou z najrýchlejšie rastúcich značiek rýchloobrátkového spotrebného tovaru na svete, čoho dôkazom je aj rýchly úspech a explozívne sa rozširujúci exportný trh. 100 % maďarská značka bola vytvorená v roku 2006, a do roku 2010 sa stala lídrom na trhu v Maďarsku, ale i na medzinárodnom trhu s energetickými nápojmi. Vývozný trh, ktorý dnes pozostáva z viac ako 60 krajín, ho zaraďuje medzi rozhodujúcich hráčov. Je jedinou spoločnosťou v sektore energetických nápojov, ktorá má silnú značku, širokú škálu produktov za prijateľné ceny, ako aj vlastnú modernú plniareň a továreň na hliníkové nápoje, čo znamená bezkonkurenčnú strategickú pozíciu aj v globálnom meradle.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 25. jún 2024

horoskopy na dnes utorok 25 jun 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 25. jún 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Dávajte si pozor na omyly, mali by ste potom veľa práce s ich nápravou. Možno vás potrápi trochu bolesť hlavy. Neprepínajte svoje sily, ak sa necítite vo forme, poproste o pomoc.

Býk 21.4. - 21.5.

Máte chuť aj energiu niečo tvoriť. Veľa si vás v domácnosti neužijú. Nájdete si vždy dôvod, prečo nemôžete sedieť doma. Teraz si môžete dovoliť trochu sebeckosti a myslieť na svoj prospech.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Vaši známi budú potrebovať radu a vy nesklamete. Asi pôjde o oblasť, v ktorej vynikáte. Podvečer dobre sledujte každého, kto vám vojde do cesty.

Rak 22.6. - 22.7.

Peniaze zbytočne nerozhadzujte a nešpekulujte. Môžete mať veľké straty. Opatrne s novotami. V zabehaných koľajach viete lepšie chodiť.




Všetky Horoskopy pre Utorok 25. jún 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie