• Dnes je: Sobota 18. mája 2024 meniny má Viola

Schneider Electric prináša otvorenú automatizačnú infraštruktúru novej generácie v spolupráci so spoločnosťami Intel a Red Hat

Schneider Electric prináša otvorenú automatizačnú infraštruktúru novej generácie v spolupráci so spoločnosťami Intel a Red Hat

Spoločnosť Schneider Electric, líder v oblasti digitálnej transformácie riadenia a automatizácie energetiky, v spolupráci s technologickými spoločnosťami Intel a Red Hat dnes oznámila vydanie softvérového rámca Distributed Control Node (DCN).

23.2.2024 (SITA.sk) - Spoločnosť Schneider Electric, líder v oblasti digitálnej transformácie riadenia a automatizácie energetiky, v spolupráci s technologickými spoločnosťami Intel a Red Hat dnes oznámila vydanie softvérového rámca Distributed Control Node (DCN).

Tento nový rámec, ktorý je rozšírením systému EcoStruxure™ Automation Expert spoločnosti Schneider Electric, umožňuje priemyselným podnikom prejsť na softvérovo definované riešenie typu plug-and-produce, ktoré im umožní zlepšiť ich prevádzku, zabezpečiť kvalitu, znížiť zložitosť a optimalizovať náklady.

Nová generácia priemyselného riadenia

V súlade s cieľmi fóra Open Process Automation Forum (OPAF), ktoré sa venuje podpore interoperability a prenositeľnosti, spolupracujú traja partneri na vytvorení moderného sieťového prostredia, ktoré bude viesť k novej generácii priemyselného riadenia.

"Tento projekt je vyvrcholením dvoch rokov spoločných inovácií s cieľom vytvoriť efektívne distribuované riadiace systémy, ktoré budú odolné voči budúcnosti," hovorí Nathalie Marcotte, senior viceprezidentka pre automatizáciu procesov v spoločnosti Schneider Electric. "Rámec DCN je kľúčom k podpore otvoreného prístupu k automatizácii, ktorý umožňuje priemyselným podnikom rásť a inovovať do budúcnosti. Jeho interoperabilita a prenosnosť pomáhajú našim zákazníkom využívať slobodu pri formovaní technológie podľa ich obchodných potrieb - a nie naopak."

Spoločnosť Red Hat v spolupráci so spoločnosťou Intel nedávno oznámila vytvorenie novej platformy pre priemyselné hrany, ktorá pomáha poskytovať moderný prístup k budovaniu a prevádzke priemyselných riadiacich systémov. Od zavedenia tejto platformy spoločnosť Schneider Electric v súčasnosti nasadzuje Red Hat Device Edge v novom softvéri DCN, okrem toho Red Hat Ansible Automation Platform a Red Hat OpenShift na výpočtovej vrstve pre nasadenie DCN v kombinácii s riadiacou infraštruktúrou od spoločnosti Schneider Electric a referenčnou architektúrou od spoločnosti Intel.

Rámec pozostáva z dvoch hlavných komponentov: pokročilej počítačovej platformy (ACP), ktorá dohliada na riadiacu záťaž tým, že poskytuje možnosti kontroly obsahu a automatizácie potrebné na bezpečné a programové nasadenie záťaže spolu s virtualizačnými a monitorovacími funkciami; a DCN, čo sú priemyselné systémy s nízkou spotrebou energie využívajúce procesory Intel Atom série x6400E, určené na spúšťanie riadiacich systémov a určené na záťaže so zmiešanou kritickosťou.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Sobotu 18. máj 2024

horoskopy na dnes sobotu 18 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Sobotu 18. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Dnes sa dostanete do jednej zložitejšej situácie v akej ste sa už aspoň raz ocitli aj v minulosti. Mali by ste mať preto skúsenosti, ako sa z toho dostať. Riaďte sa svojim rozumom, ale aj citom.

Býk 21.4. - 21.5.

Máte možnosť uzavrieť výhodnú obchodnú zmluvu alebo lacno získať veci. Chcete sa vyhnúť rodinnému problému? Večer sa ponáhľajte domov.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Dnes budete mať možnosť dokázať svoju samostatnosť, po ktorej tak veľmi túžite. Aj keď to nemusí byť práve najpohodlnejšie, dokážete sa premôcť. Nemali by ste to však preháňať.

Rak 22.6. - 22.7.

Čakajú vás obrovské povinnosti. Budete ich pociťovať ako bremeno, ale v budúcnosti vám to prinesie úspech. Právne otázky radšej odložte.




Všetky Horoskopy pre Sobotu 18. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie