• Dnes je: Utorok 14. mája 2024 meniny má Bonifác

Audit významného maloobchodníka v EU Poultry dopadol na jednotku

Audit významného maloobchodníka v EU Poultry dopadol na jednotku

Tesco Stores je z pohľadu veľkosti a rozmanitosti siete, ale aj počtom zamestnancov, stále jedným z najväčších maloobchodníkov na slovenskom trhu.

15.3.2024 (SITA.sk) - V priebehu februára 2024 zrealizoval audit Tesco Štandard u svojho dodávateľa v spoločnosti EU Poultry s.r.o. Výsledok auditu dopadol na jednotku.

V súčasnosti je Tesco Stores na Slovensku stále jedným z najväčších obchodných reťazcov. Prevádzkuje celú škálu retailových formátov: menšie expresy, supermarkety, hypermarkety aj čerpacie stanice, ale aj on-line supermarket. Ročný obrat viac ako 170 pobočiek dosahuje úroveň 1,64 miliardy eur a reťazec zamestnáva takmer 10 000 ľudí. Svojich dodávateľov si vyberá predovšetkým medzi lokálnymi spoločnosťami. Technická skupina Tesco Stores u nich vykonáva priebežný audit, aby sa zabezpečilo, že disponujú primeranou infraštruktúrou, schopnosťami a kapacitami na splnenie kvalitatívnych štandardov reťazca.

"Ako špecialisti na spracovanie kvalitného kuracieho mäsa a jeho dodávatelia sme splnili všetky požiadavky nášho obchodného partnera Tesco Stores. Skutočnosť, že výsledky boli ešte lepšie ako pri predošlom audite, nás zaväzuje. Chceme sa stále zlepšovať a napredovať, naše úsilie o kvalitu a inovácie prináša ovocie ," uviedla Ing. Lucia Sláviková, Manažérka zabezpečenia kvality, výrobného závodu EU Poultry s.r.o. v Horných Salibách.

V mimoriadne konkurenčnom maloobchodnom prostredí platí, že reťazce spolupracujú len s dodávateľmi, ktorí úspešne prejdú ich prísnym auditom. Platí to aj o sieti Tesco Stores, ktorá ako jeden z najstarších reťazcov na svete, nastavila mnohé štandardy v maloobchode. Audit Tesco Štandard je jedným z nich a pre reťazec ho u nás realizujú inšpektori TÜV NORD Slovakia, s.r.o. EU Poultry s.r.o. má vysoko nastavené interné štandardy kvality. V mnohých parametroch prevyšujú aj odporúčania bežne platné a zaužívané v celom odvetví.

O spoločnosti EU Poultry s.r.o.

Sme slovenská firma, špecialista na spracovanie a distribúciu vysokokvalitného kuracieho mäsa a mäsových výrobkov. Dodávame produkty do 22 európskych krajín. Ročne spracujeme vyše 40 tisíc ton hydinového mäsa. Za rok 2023 sme dosiahli tržby viac ako 158 miliónov eur. Naše výrobné a skladovacie zariadenia máme od roku 2017 pri obci Horné Saliby. Zamestnávame vyše 300 ľudí. Sme členom Únie hydinárov Slovenska. EU Poultry s.r.o. nájdete na https://poultryeu.eu/ a tiež na sociálnych sieťach YouTube, Facebook a LinkedIn

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 14. máj 2024

horoskopy na dnes utorok 14 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 14. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Vaša povaha bude prekážkou k dosiahnutiu cieľov. Prestaňte sa voči okoliu uzatvárať. Šťastie v láske bude trvať, dajte pozor, aby sa partner nenudil.

Býk 21.4. - 21.5.

Vaše želania sa premenia na skutky. Zachovajte si dostatočnú mieru sebakritickosti. Ozve sa niekto, na koho ste už dávno prestali myslieť.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Všímajte si ľudí okolo seba. Môže sa prejaviť ich závisť. Ak si dáte pozor, vylepšíte si postavenie a získate viac priestoru na tvorivosť.

Rak 22.6. - 22.7.

Mali by ste si uvedomiť skutočnosť, že čas sú peniaze. Ak zostanete nečinní, nesmúťte za stratami. Nedajte sa však zlákať na niečo, čo vám nič neprinesie.




Všetky Horoskopy pre Utorok 14. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie