• Dnes je: Pondelok 13. mája 2024 meniny má Servác

Štát nebude sanovať straty dodávateľov poslednej inštancie. Žiadne také, odkazuje Sulík

Štát nebude sanovať straty dodávateľov poslednej inštancie. Žiadne také, odkazuje Sulík

Minister hospodárstva SR a predseda strany SaS Richard Sulík.

Štát nebude nijako sanovať prípadné straty dodávateľov poslednej inštancie. Pred rokovaní vlády to povedal minister hospodárstva Richard Sulík.

Stredoslovenská energetika už vyzvala kompetentné štátne inštitúcie, aby urýchlene riešili legislatívne a finančné problémy inštitútu dodávateľa poslednej inštancie. Stredoslovenskí energetici totiž hovoria o 11 miliónovej strate po prevzatí zákazníkov skrachovaného dodávateľa Slovakia Energy.

„Osem rokov sú dodávateľom poslednej inštancie. Preto chceli byť dodávateľom poslednej inštancie, že keď niekto skrachuje a nie je kríza, tak im to padne do lona.

No a teraz, keď ich to má stáť trochu peňazí, tak teraz cukajú, a že nie. No tak toto prosím, čo je za prístup. To aj ja viem byť taký manažér, že pokiaľ sú zisky tak všetko fajn, búcham sa do pŕs, a pokiaľ sú straty na základe toho, že oni sa dobrovoľne prihlásili za dodávateľa poslednej inštancie, tak štát poď rýchlo ma zachrániť. Žiadne také,“ povedal Sulík.

Riešením celej situácie po krachu alternatívneho dodávateľa energií Slovakia Energy je podľa ministra prechod všetkých ich bývalých odberateľov elektriny pod štátny Slovenský plynárenský priemysel.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Pondelok 13. máj 2024

horoskopy na dnes pondelok 13 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Pondelok 13. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Pre dnešok platí: trpezlivosť ruže prináša. Každé prenáhlenie sa môže prejaviť len negatívne. Usilujte sa ovládať, zvlášť ak narodení na začiatku znamenia.

Býk 21.4. - 21.5.

Profesionálne úspechy a zdravie budú výborné. V medziľudských vzťahoch to však môže zaškrípať. Treba vám viac ohľaduplnosti a tolerantnosti k okoliu.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Hoci je všedný deň, vy si ho premeníte na sviatok. Budete aktívni a urobíte niečo pre upevnenie vzťahu s človekom, na ktorom vám záleží. Postačí málo.

Rak 22.6. - 22.7.

Predpoludním sa prejaví váš ľahkovážny prístup k peniazom, popoludní sa už ozve svedomie. Vyhľadáte kontakty alebo prijmete pozvanie. Pozor na zdravie!




Všetky Horoskopy pre Pondelok 13. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie