• Dnes je: Piatok 05. júla 2024 dnes je Sviatok sv. Cyrila a Metoda

Je to spečatené. Cristiano Ronaldo hrá v Nemecku svoje posledné majstrovstvá Európy

Je to spečatené. Cristiano Ronaldo hrá v Nemecku svoje posledné majstrovstvá Európy

Ronaldo sa v Nemecku stal prvým futbalistom so štartom na šiestich majstrovstvách Európy.

2.7.2024 (SITA.sk) - Cristiano Ronaldo ukončil špekulácie o tom, či sa ešte niekedy v budúcnosti predstaví na majstrovstvách Európy vo futbale. Nepredstaví!

Aktuálna šiesta jeho účasť na vrcholnom kontinentálnom turnaji v Nemecku je posledná. Potvrdil to po postupe Portugalska do štvrťfinále na ME 2024.

Odchod by nemal byť témou

"Je to nespochybniteľné, toto sú moje posledné majstrovstvá Európy," povedal Ronaldo pre portugalského vysielateľa RTP.

"Nechcem to však príliš emocionálne prežívať. Skôr sa snažím odovzdať ľuďom okolo seba, ktorí ma podporujú, čo najviac radosti," dodal slávny CR7, so 14 gólmi najlepší strelec histórie ME vo futbale.

Ronaldo tvrdí, že jeho blížiaci sa odchod z futbalu by sa nemal stať témou. "Čo ešte môžem zvládnuť? Vyhrať šampionát? Už to nie je o tom, či dosiahnem niečo navyše alebo menej," dodal 39-ročný rodák z portugalského ostrova Madeira.

Na svoj gól zatiaľ čaká

Cristiano Ronaldo sa v Nemecku stal prvým futbalistom so štartom na šiestich ME. Prvýkrát sa tam predstavil už v roku 2004, keď aj strelil prvý zo svojich 14 gólov, bolo to do bránky Grécka. Na ME 2024 zatiaľ čaká na presný zásah.

"Som nadšený z toho, že som ešte raz súčasť veľkého futbalového sviatku. Poukazuje to na dlhovekosť mojej kariéry. Je to však len kapitola toho, čo Cristiano Ronaldo vo futbale dosiahol. Som šťastný a cítim sa poctený, že stále môžem pomôcť národnému tímu dosiahnuť jeho ciele," povedal Ronaldo ešte pred štartom ME v Nemecku.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 4. júl 2024

horoskopy na dnes stvrtok 4 jul 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 4. júl 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Nečakané stretnutie vám prinesie zaujímavé podnety. Zužitkujte ich však hneď, lebo už večer môžu byť bezcenné. Na obzore sú finančné zisky.

Býk 21.4. - 21.5.

Choďte do prírody a menej rozoberajte vlastné konanie! Ľudia okolo vás majú tiež negatívne črty, množstvo práce a nemajú čas sledovať vaše správanie.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Najbližšie chvíle voľna budú celkom zaujímavé, s mnohými možnosťami. Škoda by bola nevyužiť ich. Budete mať možnosť usporiadať si aj svoje finančné záležitosti.

Rak 22.6. - 22.7.

Intrigovanie a podráždenosť v komunikácii vám nepristane. Potlačte v sebe zlosť a mlčte, inak sa nepríjemne popálite. Očakáva vás príjemné prekvapenie vo vzťahoch.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 4. júl 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie