• Dnes je: Štvrtok 16. mája 2024 meniny má Svetozár

Trenčín opäť povedie Rybníček, vo voľbách získal podporu vyššiu ako 70 percent

Trenčín opäť povedie Rybníček, vo voľbách získal podporu vyššiu ako 70 percent

Za obrovskú silu považuje trenčiansky primátor Richard Rybníček, že štvrtý raz po sebe získal v komunálnych voľbách viac ako 70-percentnú podporu voličov.

„Aj keď bola menšia účasť, ja osobne budem robiť všetko pre to, aby som presvedčil všetkých obyvateľov, že táto voľba je pre mesto správna,“ vyhlásil na nedeľňajšom rannom tlačovom brífingu Rybníček.

Spoločná rodina

„Sme Európske hlavné mesto kultúry a myslím si, že sme na sebe závislí. Bez občanov by som nebol úspešný a ja som úspešný vďaka Trenčanom a Trenčankám a vďaka tomu, že tvoríme spoločnú rodinu,“ podotkol Rybníček.

Hlavnou prioritou pre nasledujúce štyri roky je podľa neho dotiahnutie prípravy rekonštrukcie cestného starého mosta tak, aby sa na konci roka 2026 mohla začať jeho modernizácia. „Urobím všetko, čo je v mojich silách, aby sme spoločne s mestským zastupiteľstvom zvládli aj rekonštrukciu autobusovej a železničnej stanice, čo je priorita, na ktorej budem tvrdo pracovať,“ uviedol Rybníček.

Drsná volebná kampaň

Naostatok sa vrátil aj k volebnej kampani, ktorá bola podľa jeho slov drsná. „Často to počas nej bolo aj o klamaní a zle, a preto to celé vnímam ako príbeh z rozprávky, pretože mám pocit, že sme naozaj zvíťazili nad zlom,“ dodal trenčiansky primátor, ktorý riadi mesto od roku 2010.

V Trenčíne zaznamenali v sobotných komunálnych voľbách pri 37-percentnej účasti spolu 16 339 platných hlasov pre voľby primátora. Richard Rybníček ako nezávislý kandidát získal 11 918 hlasov, jeho súper Miloš Mičega (nezávislý kandidát) 4 421 hlasov.


Odporúčame:

Počasie na 10 dní


počasie

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Stredu 15. máj 2024

horoskopy na dnes stredu 15 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Stredu 15. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Úspešný deň! Niečo vám dodá sebavedomie a vďaka tomu získate nečakané možnosti. Možno budete musieť niekoho presviedčať, ale aj to zvládnete na výbornú.

Býk 21.4. - 21.5.

Do spletitých intríg vnikáte trochu naivne - ale viete ich využiť vo svoj prospech. Každá vec, ktorú zoberiete do rúk, sa vám doslova mení na zlato.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Využite vhodný čas a pokúste sa začať novú hru. Ak vám to doteraz nevychádzalo, neznamená to, že sa vám nebude dariť teraz. Osud treba pokúšať, kým sa dá. Aj šťastie sa niekedy unaví.

Rak 22.6. - 22.7.

Prezieravosť v pracovných úlohách vám nemôže nikto vyčítať, ale niekedy to skutočne preháňate. Isté veci neovplyvníte, aj keby ste sa akokoľvek snažili.




Všetky Horoskopy pre Stredu 15. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie