• Dnes je: Piatok 05. júla 2024 dnes je Sviatok sv. Cyrila a Metoda

Polícia v Trnavskom kraji kontrolovala cudzincov, štyria boli na Slovensku neoprávnene

Polícia v Trnavskom kraji kontrolovala cudzincov, štyria boli na Slovensku neoprávnene

Na akcii sa podieľali rôzne oddelenia polície z Bratislavy a Trnavy, vrátane hraničnej a cudzineckej polície, letiskovej kontroly a služobnej kynológie.

3.7.2024 (SITA.sk) - Polícia kontrolovala v priebehu minulého týždňa pobyt cudzincov na území Trnavského kraja.

Ako informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Roman Hájek, kontrola prebehla v objekte ubytovacieho zariadenia a v objekte výrobnej spoločnosti. Celkovo bolo skontrolovaných 289 cudzincov. V 104 prípadoch bolo zistené porušenie povinností v zmysle Zákona o pobyte cudzincov, za čo bola cudzincom uložená bloková pokuta.

„V štyroch prípadoch bol zistený neoprávnený pobyt na území Slovenskej republiky, pričom išlo o štátnych príslušníkov Kirgizskej republiky. Týmto cudzincom bolo následne vydané rozhodnutie o administratívnom vyhostení v zmysle príslušných ustanovení Zákona o pobyte cudzincov," informoval Roman Hájek.

Policajný zbor bude podľa neho aj naďalej pokračovať v kontrolách oprávnenosti pobytu cudzincov na území Slovenska s cieľom zabezpečiť dodržiavanie platných zákonov a predpisov.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 5. júl 2024

horoskopy na dnes piatok 5 jul 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 5. júl 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Ak sa chystáte prežiť deň v blízkosti človeka, na ktorom vám veľmi záleží, je to deň vhodný na vylepšenie citových vzťahov. Konajte rozhodne! Všetko je vo vašich rukách.

Býk 21.4. - 21.5.

Mnohí budú pociťovať zvýšenú únavu a môžu sa dostaviť aj menšie zdravotné problémy. Nepúšťajte sa do žiadnych väčších akcií. Budete potrebovať pokoj a veľa spánku. Nevšímajte si poznámky rodiny.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Potrebovali by ste nové spojenia, ktoré sa však nedajú uskutočniť tak rýchle, ako by ste potrebovali. Azda vám pomôže známy, vybavte si stretnutie.

Rak 22.6. - 22.7.

Nenoste so sebou väčší finančný obnos, mohli by ste oň prísť. Dajte pozor, aby ste nikoho neurazili. Niekto by mohol zmariť vaše pracovné zámery.




Všetky Horoskopy pre Piatok 5. júl 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie