• Dnes je: Piatok 18. októbra 2024 meniny má Lukáš

Desaťtisíc severokórejských vojakov podľa estónskej vojenskej rozviedky situáciu na Ukrajine nezmení

Desaťtisíc severokórejských vojakov podľa estónskej vojenskej rozviedky situáciu na Ukrajine nezmení

Šéf estónskej obrannej rozviedky Ants Kiviselg však pripustil, že ak takéto nasadzovanie bude pokračovať dlhšie, môže zohrať významnú úlohu.

18.10.2024 (SITA.sk) - Desaťtisíc severokórejských vojakov vo vojne Ruska proti Ukrajine podľa estónskeho vojenského spravodajstva situáciu na fronte nezmení. Povedal to pre estónsku verejnoprávnu televíziu ERR šéf estónskej obrannej rozviedky Ants Kiviselg, informuje web Ukrajinská pravda.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

„Verejné správy naznačujú, že počet severokórejských vojakov by mohol dosiahnuť 10-tisíc a v súčasnosti sú rozmiestnení vo Východnom vojenskom okruhu Ruskej federácie. Existujú aj správy o jednotke s 3-tisíc členmi s príslušníkmi zo Severnej Kórey," konštatoval Kiviselg.

Prípadné nasadenie takýchto síl, 3-tisíc alebo 10-tisíc ľudí, na ukrajinský front zo strany Severnej Kórey však podľa neho neprinesie žiadne výrazné zmeny na bojisku. Ak však takéto nasadzovanie bude pokračovať dlhšie, môže podľa Kiviselga zohrať v budúcich bojoch významnú úlohu.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 18. október 2024

horoskopy na dnes piatok 18 oktober 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 18. október 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Ak ste niekomu sľúbili viac ako môžete splniť, radšej mu to otvorene povedzte. Lepšie je včas sa priznať, ako sa neskôr blamovať. Dokážte, že nie ste taký slaboch.

Býk 21.4. - 21.5.

Vytvoríte podmienky na harmonickú atmosféru pri vašom rodinnom krbe. Nepríjemné veci odložíte na neskôr. Partner vám za to bude vďačný.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Vaši najbližší vás konečne začnú chápať a podporia vaše rozhodnutie. Prežijete večer, ktorý splní všetky vaše predstavy. Niekto vám však bude chýbať.

Rak 22.6. - 22.7.

Vaše návrhy sa dnes stretnú zväčša so súhlasom okolia. Proti bude iba jedna osoba, na ktorú neplatia strohé argumenty, ale za všetkým hľadá hlbší zmysel. Skúste jej ho poskytnúť.




Všetky Horoskopy pre Piatok 18. október 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie