• Dnes je: Sobota 18. mája 2024 meniny má Viola

Vedenie NAKA posiela vyšetrovateľov na detektor lži pre styk s Čurillom, podľa Šeligu ide o politickú objednávku

Vedenie NAKA posiela vyšetrovateľov na detektor lži pre styk s Čurillom, podľa Šeligu ide o politickú objednávku

Podpredseda Demokratov tvrdí, že cieľom je nájsť zámienku, ako sa definitívne zbaviť elitných vyšetrovateľov.

19.1.2024 (SITA.sk) - Vedenie Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) a Úradu inšpekčnej služby (ÚIS) posiela na detektor lži vyšetrovateľov, ktorí prišli do styku s Jánom Čurillom. Pýtajú sa ich otázky, či na nich istým spôsobom vyšetrovatelia Čurilla a Pavol Ďurka tlačili alebo či sa ich snažili ovplyvniť.

Diskreditácia a zastrašovanie

Vyšetrovatelia odpovedali jednoducho: nie, nesnažili. Ich pravdovravnosť potvrdil detektor lži,“ povedal podpredseda Demokratov Juraj Šeliga.

Podľa neho tak len pokračuje snaha čo najviac diskreditovať spomínaných vyšetrovateľov a taktiež zastrašovať všetkých, ktorí čo i len prešli okolo vyšetrovania závažných káuz. Šeliga tvrdí, že cieľom je nájsť zámienku, ako sa definitívne zbaviť elitných vyšetrovateľov.

Politická objednávka

Kým rádoví vyšetrovatelia musia chodiť na detektor lži ako na klavír, vedenie polície mlčí o tom, či na detektore už konečne bol pán Zurian (riaditeľ ÚIS) alebo páni Tkáčik a Šallai, ktorí mali prístup k návrhu na začatie trestného stíhania vo veci 363 Kanderu a uniklo to cez ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD), respektíve poslanca Samuela Migaľa (Hlas-SD) do médií pred pár dňami," uviedol podpredseda strany.

Zároveň sa pýta, či títo ľudia nemusia byť preverení alebo stačí, že Šutaj Eštok povie „netreba“. Podľa Šeligu hľadajú nominanti ministra vnútra „špinu" na politickú objednávku.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Sobotu 18. máj 2024

horoskopy na dnes sobotu 18 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Sobotu 18. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Dnes sa dostanete do jednej zložitejšej situácie v akej ste sa už aspoň raz ocitli aj v minulosti. Mali by ste mať preto skúsenosti, ako sa z toho dostať. Riaďte sa svojim rozumom, ale aj citom.

Býk 21.4. - 21.5.

Máte možnosť uzavrieť výhodnú obchodnú zmluvu alebo lacno získať veci. Chcete sa vyhnúť rodinnému problému? Večer sa ponáhľajte domov.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Dnes budete mať možnosť dokázať svoju samostatnosť, po ktorej tak veľmi túžite. Aj keď to nemusí byť práve najpohodlnejšie, dokážete sa premôcť. Nemali by ste to však preháňať.

Rak 22.6. - 22.7.

Čakajú vás obrovské povinnosti. Budete ich pociťovať ako bremeno, ale v budúcnosti vám to prinesie úspech. Právne otázky radšej odložte.




Všetky Horoskopy pre Sobotu 18. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie