• Dnes je: Nedeľa 08. septembra 2024 meniny má Miriama

Teleráno opúšťa obľúbená moderátorská dvojica, Šóošová s Juraškom končia v relácii po 20. rokoch

Teleráno opúšťa obľúbená moderátorská dvojica, Šóošová s Juraškom končia v relácii po 20. rokoch

Diváci už čoskoro neuvidia v teleráne svoju obľúbenú dvojicu. Foto: TV Markíza

Obľúbená moderátorká dvojica Lenka Šóošová a Roman Juraško končia v Teleráne. Divákom a diváčkam televízie Markíza spríjemňovali ranné vstávanie takmer dve dekády.

Poslednýkrát ich tak spoločne budú môcť vidieť na televíznych obrazovkách v utorok 28. mája 2024.

Pre moderátorku Lenku Šóošovú bola relácia srdcovou záležitosťou, časťou jej identity a tiež kusom života. Rozhodnutie skončiť sa u nej nerodilo ľahko.

Odchádza na vlastnú žiadosť

„Životnú energiu však nemáme bezodnú a čas prináša do života nové priority. Cítim, že s Teleránom sme si už všetko odovzdali a náš spoločný čas sa naplnil. Odchádzam na vlastnú žiadosť,“ vysvetlila s tým, že dozrel čas, aby sa v živote posunula ďalej.



Po skončení v relácii si chce oddýchnuť a venovať sa najmä rodine. Zamerať sa plánuje aj viac na svoje autorské projekty. Prezradiť však už nechcela viac, v akej by to bolo podobe.


„S Markízou a jej divákmi sa lúčim s obrovskou pokorou a vďakou. Navždy ostávate v mojom srdci a nič vás nenahradí,“ dodala moderátorka.

Priateľstvo pokračuje


Lenky Šóošovej kolega Roman Juraško z TV Markíza neodchádza, ale iba z relácie. Od pondelka 3. júna ho čaká premiéra v podvečernom magazíne Reflex, kde sa už podľa svojich slov teší.

„Končí sa pre mňa jedna obrovská životná etapa a ja sa chcem v prvom rade poďakovať Lenke za všetky tie roky, ktoré neboli len o práci, ale aj o priateľstve na celý život. Naše spoločné ranné vstávania síce končia, avšak priateľstvo pokračuje a to je to najdôležitejšie. Teleráno navždy zostane mojou srdcovou záležitosťou. Je to skvelá relácia,“ uviedol Roman Juraško, kde sa veľa naučil a mohol spoznať kolegov a kamarátov.


Divákov budú v rannej šou Teleráno naďalej sprevádzať dve moderátorské dvojice – Kvetka Horváthová s Tomášom Juríčekom a Lucia Hlaváčková s Matúšom Krnčokom.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia

vesmirna lod starliner sa vratila na zem cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj unik helia

7.9.2024 (SITA.sk) - Prvá misia vesmírnej lode Starliner spoločnosti Boeing s astronautmi sa v piatok v noci skončila jej návratom na Zem, no bez posádky. Šesť hodín po tom, čo loď opustila Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS), pristála na raketovej strelnici White Sands v Novom Mexiku.

Zlyhanie trysky a únik hélia

Ako konštatuje agentúra AP, bol to pokojný záver drámy, ktorá sa začala júnovým štartom dlho odkladaného debutu posádky a rýchlo prerástla do zdĺhavej misie.

Ich cestu k vesmírnej stanici komplikovalo zlyhanie trysky a úniky hélia, a preto americký Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) rozhodol, že ich návrat loďou Starliner by bol príliš riskantný.

Časť starého vybavenia z ISS

Starliner tak v piatok na Zem priviezol len časť starého vybavenia z ISS. Dvojicu astronautov domov dopraví až vo februári vesmírna loď Dragon spoločnosti SpaceX Elona Muska.

Loď sa na polročnú expedíciu vydá tento mesiac len s dvomi astronautmi, pretože dve miesta sú rezervované pre Wilmorea a Williamsovú.

Viac k téme: Starliner, Vesmírna loď
Zdroj: SITA.sk - Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie