• Dnes je: Sobota 21. septembra 2024 meniny má Matúš

Rusko stratilo ďalších 490 vojakov, armáda prišla aj desiatky kusov vojenskej techniky

Rusko stratilo ďalších 490 vojakov, armáda prišla aj desiatky kusov vojenskej techniky

Rusko prišlo na Ukrajine už o viac ako 268-tisíc vojakov.

10.9.2023 (SITA.sk) - Rusko prišlo na Ukrajine už o viac ako 268-tisíc vojakov. Informuje o tom portál Ukrajinská pravda s odvolaním sa na generálny štáb ukrajinských ozbrojených síl.

Za uplynulý deň podľa Kyjeva padlo 490 ruských vojakov. Ruské straty na životoch vo vojne na Ukrajine sa tak podľa neho zvýšili na 268 630.

Rusko počas dňa stratilo aj 10 tankov, 16 obrnených bojových vozidiel pechoty, 22 delostreleckých systémov, tri salvové raketomety a jeden systém protivzdušnej obrany. Ďalej päť taktických bezpilotných lietadiel, 40 vozidiel a cisterien a dva kusy špeciálnych vozidiel alebo iného vybavenia.

Celkovo tak prišlo o tisíce vojenského vybavenia. Konkrétne 4 554 tankov, 8 755 obrnených bojových vozidiel pechoty, 5 811 delostreleckých systémov, 760 salvových raketometov, 509 systémov protivzdušnej obrany, 4 593 taktických bezpilotných lietadiel, 8 338 vozidiel a cisterien a 872 kusov špeciálnych vozidiel alebo iného vybavenia.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Sobotu 21. september 2024

horoskopy na dnes sobotu 21 september 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Sobotu 21. september 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Predpoludním sa vyhnete finančnému riziku. Tešte sa na večer! Čaká vás prekvapujúce stretnutie a dozviete sa nové správy. Pozor, aby ste nezanedbali pohostinnosť.

Býk 21.4. - 21.5.

Úlohy stojace pred vami zvládnete, aj keď mnohé budú znamenať pre vás stratu. Zamerajte sa na citový život. Niečo by ste v ňom mohli zlepšiť.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Ešte stále budete myslieť len na peniaze. Snažte sa vedome vytvoriť dobrú náladu. Občas treba vedieť žiť, vychutnať aj tú najmenšiu príjemnú chvíľu.

Rak 22.6. - 22.7.

Všetkých v okolí prekvapí vaša usilovnosť a činorodosť. Budete mať úspech pri presadzovaní požiadaviek. Do citových vzťahov silu nemiešajte!




Všetky Horoskopy pre Sobotu 21. september 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie