• Dnes je: Sobota 21. septembra 2024 meniny má Matúš

Ruská armáda po obsadení Avdijivky útočí západným smerom na obec Lastočkyne

Ruská armáda po obsadení Avdijivky útočí západným smerom na obec Lastočkyne

Stiahnutie ukrajinských jednotiek z Avdijivky oznámil v sobotu hlavný veliteľ ukrajinských ozbrojených síl Oleksandr Syrskyj.

20.2.2024 (SITA.sk) - Ruská armáda po obsadení mesta Avdijivka v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny podniká útoky v smere na obec Lastočkyne, ktorá leží západne od Avdijivky.

Zástupca veliteľa ukrajinskej 3. útočnej brigády Maksym Žorin v utorok na komunikačnej platforme Telegram napísal, že Rusi majú v oblasti dostatok síl na začatie ofenzívy. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

„Na fronte pri Avdijivke má nepriateľ dostatok prostriedkov na postup... Boje sú intenzívne, ale nie také prudké, ako boli v meste. Hlavným terčom pre Rusov je v súčasnosti obec Lastočkyne,“ povedal Žorin.

Stiahnutie ukrajinských jednotiek z Avdijivky oznámil v sobotu hlavný veliteľ ukrajinských ozbrojených síl Oleksandr Syrskyj.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Sobotu 21. september 2024

horoskopy na dnes sobotu 21 september 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Sobotu 21. september 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Predpoludním sa vyhnete finančnému riziku. Tešte sa na večer! Čaká vás prekvapujúce stretnutie a dozviete sa nové správy. Pozor, aby ste nezanedbali pohostinnosť.

Býk 21.4. - 21.5.

Úlohy stojace pred vami zvládnete, aj keď mnohé budú znamenať pre vás stratu. Zamerajte sa na citový život. Niečo by ste v ňom mohli zlepšiť.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Ešte stále budete myslieť len na peniaze. Snažte sa vedome vytvoriť dobrú náladu. Občas treba vedieť žiť, vychutnať aj tú najmenšiu príjemnú chvíľu.

Rak 22.6. - 22.7.

Všetkých v okolí prekvapí vaša usilovnosť a činorodosť. Budete mať úspech pri presadzovaní požiadaviek. Do citových vzťahov silu nemiešajte!




Všetky Horoskopy pre Sobotu 21. september 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie