• Dnes je: Sobota 21. septembra 2024 meniny má Matúš

Po útoku ukrajinského dronu horí ďalší sklad zbraní na severozápade Ruska, uzatvoriť museli aj hlavnú ruskú diaľnicu

Po útoku ukrajinského dronu horí ďalší sklad zbraní na severozápade Ruska, uzatvoriť museli aj hlavnú ruskú diaľnicu

Zasiahnutý sklad sa nachádza len niekoľko kilometrov od ďalšieho skladu, na ktorý v stredu ráno zaútočili ukrajinské drony, pričom zranili 13 ľudí a spôsobili obrovský požiar.

21.9.2024 (SITA.sk) - Po útoku ukrajinského bezpilotného lietadla vypukol v noci na sobotu požiar v Tverskej oblasti hlboko na území Ruska. Útok vyvolal explózie a uzatvorenie hlavnej ruskej diaľnice po tom, ako podľa ruských spravodajských správ a tamojšieho ministerstva obrany Ukrajina vypustila na Rusko a okupovaný ukrajinský polostrov Krym viac ako stovku bezpilotných lietadiel.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Ruské úrady v sobotu uzavreli 100-kilometrový úsek diaľnice a evakuovali cestujúcich z neďalekej železničnej stanice po tom, čo požiar spôsobil sériu výbuchov. Príspevky na telegramových kanáloch uviedli, že zasiahnutý sklad s ruskými raketami sa nachádza neďaleko mesta Toropec v Tverskej oblasti, asi 380 kilometrov severozápadne od Moskvy a približne 500 kilometrov od ukrajinských hraníc.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine v septembri 2024 (fotografie)

Požiar a explózie nastali aj v muničnom sklade na juhozápade Ruska v Krasnodarskom kraji. Videá na sociálnych sieťach ukazovali oranžové mraky stúpajúce nad obzorom, pričom takmer nepretržite bolo počuť tupé zvuky detonácií.

Ruské ministerstvo obrany tvrdilo, že jeho sily protivzdušnej obrany v noci na sobotu zostrelili 101 ukrajinských bezpilotných lietadiel nad ruským územím a okupovaným Krymom. Neboli žiadne správy o obetiach.

Viac k téme: ruské ministerstvo obrany, ruské muničné sklady, ruské územie, rusko-ukrajinský konflikt, ukrajinské útoky, útok dronmi, vojna na Ukrajine, Zahraničie
Zdroj: SITA.sk - Po útoku ukrajinského dronu horí ďalší sklad zbraní na severozápade Ruska, uzatvoriť museli aj hlavnú ruskú diaľnicu © SITA Všetky práva vyhradené.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Sobotu 21. september 2024

horoskopy na dnes sobotu 21 september 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Sobotu 21. september 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Predpoludním sa vyhnete finančnému riziku. Tešte sa na večer! Čaká vás prekvapujúce stretnutie a dozviete sa nové správy. Pozor, aby ste nezanedbali pohostinnosť.

Býk 21.4. - 21.5.

Úlohy stojace pred vami zvládnete, aj keď mnohé budú znamenať pre vás stratu. Zamerajte sa na citový život. Niečo by ste v ňom mohli zlepšiť.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Ešte stále budete myslieť len na peniaze. Snažte sa vedome vytvoriť dobrú náladu. Občas treba vedieť žiť, vychutnať aj tú najmenšiu príjemnú chvíľu.

Rak 22.6. - 22.7.

Všetkých v okolí prekvapí vaša usilovnosť a činorodosť. Budete mať úspech pri presadzovaní požiadaviek. Do citových vzťahov silu nemiešajte!




Všetky Horoskopy pre Sobotu 21. september 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie