• Dnes je: Sobota 18. mája 2024 meniny má Viola

Petra Vlhová oslávi v Liptovskom Mikuláši úspešnú sezónu so svojimi fanúšikmi, chýbať nebude ani autogramiáda

Petra Vlhová oslávi v Liptovskom Mikuláši úspešnú sezónu so svojimi fanúšikmi, chýbať nebude ani autogramiáda

Slovenská lyžiarka si po skončení sezóny dopriala krátky oddych a navštívila s priateľom svetovú výstavu Expo 2020 v Dubaji.

1.4.2022 (Webnoviny.sk) - Úspešná slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa v sobotu 2. apríla v rodnom Liptovskom Mikuláši rozlúči so sezónou 2021/2022 v kruhu svojich fanúšikov.

Olympijská šampiónka v slalome sa stretne s priaznivcami a spolu s nimi oslávi zlato zo ZOH v Pekingu aj zisk malého krištáľového glóbusu za slalom v seriáli Svetového pohára (SP).

Mesto Liptovský Mikuláš vopred informovalo, že radnica pripraví oslavy až po skončení sezóny SP.

Ocenia aj trénera a tím

Vlhová príde na Námestie osloboditeľov v centre mesta o 14.00 h. “Pre verejnosť sme pripravili aj autogramiádu, priaznivci Petry Vlhovej z celého Slovenska sú srdečne vítaní,“ prezradil primátor mesta Ján Blcháč.

Vlhovej odovzdá Verejné uznanie za zásluhy a ocenenie Osobnosť Liptova. Jej otec Igor Vlha preberie za Ski Team Vlha Cenu primátora, ktorú dostane aj tréner Mauro Pini.

Petra Vlhová sa po skvelom výkone v slalome na zimných olympijských hrách v Pekingu, keď triumfovala po ôsmej priečke v prvom kole, rozhodla z dejiska odísť. Ďalším cieľom 26-ročnej Liptáčky bol zisk veľkého krištáľového glóbusu za celkové prvenstvo v SP.

Manko na rivalku Mikaelu Shiffrinovú mala po ZOH 2022 iba 17 bodov. Napokon však stratu na súperku nestiahla a Američanka získala štvrtého veľký glóbus v kariére.

Veľký glóbus by bol bonus

Na margo celej sezóny SP 2021/2022, v ktorej v dostatočnom predstihu získala malý glóbus za celkový triumf v slalome a najmä zlatú olympijskú medailu, Vlhová pre JOJ Šport prezradila: "Mala som úžasnú sezónu, to svoje už mám doma a súboj o veľký glóbus bol už len prípadný bonus. Nebola som nervózna. Body som neriešila ani predtým, moje nastavenie sa teda nezmenilo."


Úspešná športovkyňa si po skončení sezóny dopriala krátky oddych a navštívila s priateľom svetovú výstavu Expo 2020 v Dubaji, kde propagovala slovenské hory ako ambasádorka organizácie Slovakia Travel.


Okrem slovenského pavilónu navštívila aj ukrajinský, kde zanechala odkaz na pamätnej tabuli. "Bolo pekné vidieť, akých skvelých a šikovných ľudí máme na Slovensku. Ďakujem za pekný zážitok. Na druhej strane je veľmi smutné, čo sa deje vo svete a navštíviť ukrajinský pavilón bolo pre mňa osobne veľmi emotívne. Dúfam, že čoskoro všetci nájdu pokoj, lásku a najmä domov,“ opísala zastávku v Spojených arabských emirátoch na sociálnych sieťach.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 17. máj 2024

horoskopy na dnes piatok 17 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 17. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Porozmýšľajte nad vašou životosprávou. Nemali by ste začať cvičiť a otužovať sa? V práci sa nespoliehajte na druhých. Inak s úspechom nemôžete rátať.

Býk 21.4. - 21.5.

Ak prijmete jedno milé pozvanie, určite sa výborne zabavíte. Nesmiete sa však schovávať do kúta, všetci budú netrpezlivo čakať na vaše slová.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Máte zdravotné ťažkosti? Dnes sa rozhodnete pre radikálne obmedzenia stravy aj výdaja energie. Udržte si pozornosť! Niekto príde s netradičnou ponukou.

Rak 22.6. - 22.7.

Nie každé stretnutie je príjemné. Ale nebojte sa, aj toto dnešné nejako prežijete. Dávajte si pozor na to, čo poviete, a neriskujte v žiadnej situácii. Draho by vás to mohlo výjsť.




Všetky Horoskopy pre Piatok 17. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie