• Dnes je: Nedeľa 08. septembra 2024 meniny má Miriama

Diskontný reťazec Action mieri aj do Trenčína. Predajňu otvoria už čoskoro v OC MAX

Diskontný reťazec Action mieri aj do Trenčína. Predajňu otvoria už čoskoro v OC MAX

Diskontný reťazec Action naďalej pokračuje v expanzii a svoju predajňu budú mať aj Trenčania.

13.5.2024 (SITA.sk) - Novú prevádzku otvoria v miestnom nákupnom centre OC MAX už 18. mája o 9:00.

Predajňa sa bude rozprestierať na ploche takmer 1000 m2 a ponúkne široký sortiment najrôznejších výrobkov. Na jej pultoch nájdu zákazníci množstvo produktov dennej spotreby od trvanlivých potravín cez drogériu až po oblečenie. Nakúpia tu však aj kancelárske potreby, domáce a záhradkárske potreby, nábytok či produkty pre zvieratá. Aj v trenčianskej predajni si budú môcť celkovo vyberať spomedzi 6000 výrobkov z 15 produktových kategórií. Až 150 výrobkov pritom obchod každý týždeň obmieňa.

„Sme radi, že môžeme rozšíriť ponuku pre našich zákazníkov a sprístupniť im aj v Trenčíne ďalšiu novú značku. Vďaka otvoreniu novej prevádzky im tak môžeme poskytnúť ešte širšiu škálu možností pri nakupovaní, ponúknuť im zaujímavý sortiment za konkurenčné ceny a dopriať im nový zážitok z nakupovania,“ hovorí Rastislav Korenko, Center Manager OC MAX Trenčín.

Action sa teší obľube aj kvôli svojej cenovej politike. Priemerná cena všetkých výrobkov je približne dve eurá, pričom obchod až 1 500 produktov predáva za menej ako jedno euro. Obchodník má však vysoké nároky na bezpečnosť, zakladá si na tom, aby bol dodržaný správny pomer ceny a kvality a deklaruje udržateľnosť a trvanlivosť predávaných produktov. Označenie udržateľnosti má pritom čoraz viac ponúkaných výrobkov. Reťazec má navyše so všetkými dodávateľmi prísne dohody o etickom získavaní zdrojov, o výrobných podmienkach a výrobky zároveň spĺňajú príslušné požiadavky v daných krajinách.

Action je považovaný za najrýchlejšie rastúci nepotravinový diskontný reťazec v Európe a aj na Slovensku rastie jeho sieť predajní rýchlym tempom. Prevádzka v OC MAX v Trenčíne bude v poradí už 19. v rámci Slovenska. Holandský obchodník tak reaguje na neustále zvyšujúci sa dopyt po svojich produktoch.

Diskontný reťazec Action vstúpil na slovenský trh v marci 2023. Má viac ako 2 600 predajní v 12 krajinách. Na Slovensku by mal do konca roka počet jeho prevádzok presiahnuť dvadsiatku.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia

vesmirna lod starliner sa vratila na zem cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj unik helia

7.9.2024 (SITA.sk) - Prvá misia vesmírnej lode Starliner spoločnosti Boeing s astronautmi sa v piatok v noci skončila jej návratom na Zem, no bez posádky. Šesť hodín po tom, čo loď opustila Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS), pristála na raketovej strelnici White Sands v Novom Mexiku.

Zlyhanie trysky a únik hélia

Ako konštatuje agentúra AP, bol to pokojný záver drámy, ktorá sa začala júnovým štartom dlho odkladaného debutu posádky a rýchlo prerástla do zdĺhavej misie.

Ich cestu k vesmírnej stanici komplikovalo zlyhanie trysky a úniky hélia, a preto americký Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) rozhodol, že ich návrat loďou Starliner by bol príliš riskantný.

Časť starého vybavenia z ISS

Starliner tak v piatok na Zem priviezol len časť starého vybavenia z ISS. Dvojicu astronautov domov dopraví až vo februári vesmírna loď Dragon spoločnosti SpaceX Elona Muska.

Loď sa na polročnú expedíciu vydá tento mesiac len s dvomi astronautmi, pretože dve miesta sú rezervované pre Wilmorea a Williamsovú.

Viac k téme: Starliner, Vesmírna loď
Zdroj: SITA.sk - Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie