• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Bezpečnostný analytik Milan Žitný: Došlo k slovnej potýčke s dozorcami, strkaniu a tí Lučanského zbili (video)

Bezpečnostný analytik Milan Žitný: Došlo k slovnej potýčke s dozorcami, strkaniu a tí Lučanského zbili (video)

Ministerka spravodlivosti by mala podľa neho okamžite vyvodiť politickú zodpovednosť.

Obvinenie z korupcie rovnako ako aj väzbu vníma ako veľmi pochybné.

Zistenia ministerstva spravodlivosti ohľadom Lučanského zranení spred troch týždňov však v súčasnom stave považuje za vysoko nedôveryhodné a Kolíkovú vyzýva na odchod.

Žitný o prípade Milana Lučanského: Zbabrali ste všetko, čo sa dalo, odkazuje štátnym orgánom.

„Nech už je každému jasné, že klame ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, ako aj každý, kto tvrdil, že si Lučanský udrel oko pri cvičení.


Pravda je taká, že došlo k slovnej potýčke s dozorcami, strkaniu a tí Lučanského zbili a dokopali tak veľmi, že ho museli previezť do nemocnice,“ tvrdí bezpečnostný analytik a Lučanského priateľ Milan Žitný.



Ministerka spravodlivosti by mala podľa neho okamžite vyvodiť politickú zodpovednosť. „Ak klamali hneď v prvej fáze, počínajúc ministrom vnútra Romanom Mikulcom cez ministerku Kolíkovú, neverím im ani dnes.

Vyšetrovanie trestnej veci, v ktorej bol obvinený aj bývalý policajný prezident Milan Lučanský, je vykonávané zákonným spôsobom, pod dozorom príslušného prokurátora, preskúmavané aj rozhodovacou činnosťou súdov. Vo svojom profile na sociálnej sieti to uviedol minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO).


Doplnil, že vyšetrovanie je vedené na základe množstva dôkazov, ktoré sa vyhodnocujú jednotlivo aj v celku, priebežne sa zabezpečujú ďalšie dôkazy a podklady do spisu.


Mikulec zároveň vyvrátil, že zakázal príslušníkom Policajného zboru uctiť si pamiatku Lučanského zapálením sviečky. „Nie, nie je to pravda. Žiadny takýto zákaz som nedal. Vo vestibule prezídia bola pre príslušníkov PZ, pri fotografii generála Lučanského, k dispozícii kondolenčná kniha, kde mohli vyjadriť sústrasť. Sviečky rovnako horia pred budovou prezídia, kde vznikla aj fotka salutujúcich policajtov," podotkol šéf rezortu vnútra.

Nemám silu sa vyjadrovať k momentálnej situácii o smrti môjho manžela bez ktorého môj život stratil zmysel a bolesť, ktorú držím v sebe je natoľko ťažká, že len vďaka svojim deťom, ktoré sú mi v tejto chvíli najväčšou oporou dokážem ustáť toto najťažšie obdobie môjho života.

Ale, môj posledný deň s manželom 29.12.2020, deň pred jeho smrťou kedy mi "DOVOLILI" si k jeho lôžku, som ešte netušila, že to bude ten najhorší a zároveň posledný deň s nim...


"KÝM JA SOM MALA ZA CHRBTOM MIKULCOVE KOMANDO pri posteli môjho muža, V NEPRESTRELNYCH VESTÁCH A SO SAMOPALMI V RUKE, pán minister vnútra R. Mikulec sa zabával na chate v Martine na Martinských holiach, kde je do dnešného dňa. A tak sa pýtam sama seba to naozaj chcem tak veľa, aby niekto tak kompetentný, ako je minister vnútra R. MIKULEC v demokratickej krajine, ktorý zabezpečuje bezpečnosť a poriadok v nej mu bolo naozaj za ťažko vyvesit čiernu vlajku nad budovou ministerstva vnútra a vzdat mu tak účtu na počesť jeho pamiatke..???

Zdroj: Facebook Martina Lučanská

Vyšetrovateľ od Lučanského rodiny nedostal žiadnu žiadosť o návštevu, tvrdí minister Mikulec

Unikli fotografie zo zdravotného záznamu Lučanského, minister Naď sľubuje odmenu za informácie

Život sa dá ukončiť rôznymi spôsobmi. Lučanskému nemohli odizolovať všetky veci, hovorí bývalý policajný vyšetrovateľ



Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie