• Dnes je: Nedeľa 08. septembra 2024 meniny má Miriama

2024: Legendy 90tok už po tretíkrát v Nitre!

2024: Legendy 90tok už po tretíkrát v Nitre!

Čo podľa vás spája týchto umelcov: Dj Bobo, 2 Unlimited, Haddaway, Twenty 4 Seven feat.

22.2.2024 (SITA.sk) - Okrem jedinečného a nezabudnuteľného obdobia 90tych rokov, je to festival 90´s Super Fest a jedna májová sobota v nitrianskom amfiteátri pod holým nebom! Presne tak, po úspechu, ktorý mali dva ročníky festivalu pod taktovkou spoločnosti Super Media, prichádza tretí ročník vystúpenia legiend, ktoré sa uskutoční 25. mája v Nitre!

Všetko sa to začalo 20. mája v roku 2022, keď prvýkrát ožil nitriansky amfiteáter skvelou atmosférou a rozhýbal sa v rytmoch 90tych rokov. Slnečné lúče hriali ľudí na tvári a hudba Michala Davida, Fun Factory a v neposlednom rade švajčiarskej legendy hriali zase na srdci. Peter René Baumann, celosvetovo uznávaný švajčiarsky spevák, tanečník, textár a producent, ktorý predal 14 miliónov nahrávok a vydal 10 štúdiových albumov. Z jeho 34 singlov sa niektoré dostali aj na popredné pozície v rebríčkoch v celej Európe. Áno, nikto iný ako Dj Bobo nemohol byť ten, kto započne "tradíciu" a úspech najväčšieho 90tkového festivalu na Slovenskej scéne- 90´s Super Fest.

Pre nekonečné emócie, ktoré z prvého ročníka festivalu vychádzali a boli dôkazom, že hudba skutočne spája a na veku nezáleží, sa spoločnosť Super Media rozhodla usporiadať 2. ročník- 90´s Super Fest 2023. Usporiadatelia boli pripravení priniesť na Slovensko ešte väčšiu šou plnú atmosféry a hitov 90tych rokov a tak sa v nitrianskom amfiteátri 27. mája 2023 nepredstavili jedna či dve legendy tejto éry, ale hneď 6 veľkých mien: 2 Unlimited, Haddaway, Twenty 4 Seven feat. Stay C & Kelly, Captain Jack, S.T.S.B. fka Fun Factory a LayZee fka Mr. President. Kapely, ktoré kraľovali hitparádam niekoľko rokov a ktoré v spomínaný večer na pódiu predviedli svoju šou, opätovne premenili nitriansky amfiteáter na stroj času, ktorý doručil nostalgické momenty a nezabudnuteľný zážitok. Veď kto pri pesničke Coco Jumbo či What is love? neprecitne a neukáže toho tanečného leva, ktorý sa v ňom skrýva?

Dobrej zábavy a hudby nie je nikdy dosť, a preto vám s radosťou oznamujeme, že spoločnosť Super Media zdvihla latku opäť o niečo vyššie a v Nitre sa predstaví sedem, áno SEDEM, nezabudnuteľných interpretov, ktorých si spoločne počas nasledujúcich týždňov predstavíme aj bližšie. Veríme, že ich hity nenechajú chladnými ani vás a stretneme sa spolu na jedinečnom a nezabudnuteľnom festivale- 90´s Super Fest 2024, kde sa môžete tešiť na MASTERBOY, REEL 2 REAL, SNAP!, REDNEX, WHIGFIELD, PHARAO či JAN WAYNE. Pretože organizátorom festivalu záleží nielen na vašom hudobnom, ale aj gastronomickom zážitku, tešiť sa môžete aj na chutné jedlo. Spolu s nápojmi si ho vychutnáte bez obmedzení, pretože sa postaráme o to, aby ste v radoch nečakali dlho. Naplno si tak budete môcť užiť všetkých vašich obľúbených interpretov!

Informačný servis

Viac k téme: 90´s Super Fest, 90´s Super Fest 2024, Festival, Koncert
Zdroj: SITA.sk - 2024: Legendy 90tok už po tretíkrát v Nitre! © SITA Všetky práva vyhradené.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia

vesmirna lod starliner sa vratila na zem cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj unik helia

7.9.2024 (SITA.sk) - Prvá misia vesmírnej lode Starliner spoločnosti Boeing s astronautmi sa v piatok v noci skončila jej návratom na Zem, no bez posádky. Šesť hodín po tom, čo loď opustila Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS), pristála na raketovej strelnici White Sands v Novom Mexiku.

Zlyhanie trysky a únik hélia

Ako konštatuje agentúra AP, bol to pokojný záver drámy, ktorá sa začala júnovým štartom dlho odkladaného debutu posádky a rýchlo prerástla do zdĺhavej misie.

Ich cestu k vesmírnej stanici komplikovalo zlyhanie trysky a úniky hélia, a preto americký Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) rozhodol, že ich návrat loďou Starliner by bol príliš riskantný.

Časť starého vybavenia z ISS

Starliner tak v piatok na Zem priviezol len časť starého vybavenia z ISS. Dvojicu astronautov domov dopraví až vo februári vesmírna loď Dragon spoločnosti SpaceX Elona Muska.

Loď sa na polročnú expedíciu vydá tento mesiac len s dvomi astronautmi, pretože dve miesta sú rezervované pre Wilmorea a Williamsovú.

Viac k téme: Starliner, Vesmírna loď
Zdroj: SITA.sk - Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie