• Dnes je: Piatok 20. septembra 2024 meniny má Ľuboslav(a)

Zázračný liek na chudnutie sa vypomstil sestre supermodelky. Nemohla som hýbať rukami, opísala chvíle na pohotovosti

Zázračný liek na chudnutie sa vypomstil sestre supermodelky. Nemohla som hýbať rukami, opísala chvíle na pohotovosti

Modelka Lottie Moss, ktorá sa kvôli lieku na chudnutie dostala do nemocnice.

Celebrity po celom svete už niekoľko mesiacov šalejú po „zázračnom“ lieku na chudnutie.

Hoci je Ozempic určený pre ľudí s ochorením na diabetes 2. typu, jeho vedľajším účinkom je rýchla strata váhy. To sa však vypomstilo sestre supermodelky Kate Moss, Lottie Moss, ako informovala TV Joj na svojej stránke Noviny.sk.

Nebola so svojou váhou spokojná a tak sa jej podarilo získať liek cez priateľa. Ako priznala v podcaste Dream Onne, bolo to „najhoršie rozhodnutie“, aké kedy urobila. Nebola sa totiž vopred vyšetriť v ordinácii u lekára a tiež nepodstúpila testy, ktoré by mal absolvovať každý pred jeho užívaním.

Liek si pichala

Dvadsaťšesťročná modelka vážila približne 60 kilogramov. Liek si dávala počas dvoch týždňov formou injekcie a ako povedala: „Nikdy v živote mi nebolo tak zle.“ Najprv užila nízku dávku, ktorá podľa prepisu lekára začína na 0,25 mg raz za týždeň počas štyroch týždňov.

Potom si však dala vyššiu dávku, ktorá bola určená pre ľudí, ktorí vážia 100 kilogramov a viac. Dostavili sa negatívne následky. „Zvracala som, bolo to hrozné,“ uviedla s tým, že dva dni preležala v posteli. Nedokázala v sebe udržať žiadne jedlo, tekutiny, a tak ju previezli do nemocnice. Tam boli lekári šokovaní z toho, akú dávku si pichla.

Nemohla hýbať rukami

Lottie schudla vďaka prvej dávke tri kilogramy, po druhej ešte viac. Váha jej nakoniec klesla na 53 kilogramov. „Dostala som záchvat z dehydratácie a v bolestiach som sa skrútila na podlahe. Zvierala sa mi tvár, celé telo bolo napäté a nemohla som hýbať rukami,“ opísala, čo sa dialo na pohotovosti.

„Radšej by som zomrela, než by som si to vzala znovu,“ pokračovala modelka a prehlásila, že to za to nestojí. Teraz sa preto snaží ostatných pred liekom varovať, aby ho neužívali na chudnutie, hoci o tom hovoria celebrity v médiách. „Toto by nemal byť trend. Kam sa podela pozitivita k telu?“ pýta sa modelka, ktorá sa so svojimi skúsenosťami s liekom podelila s verejnosťou.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 20. september 2024

horoskopy na dnes piatok 20 september 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 20. september 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Odložte maličkosti, mohli by vám ujsť veľké veci. Tvorivé nápady vám prídu vhod, pomôžu vám aj finančne. Cestovanie môže byť nebezpečné v dôsledku roztržitosti.

Býk 21.4. - 21.5.

Napriek tomu, že sa dnes nebudú diať žiadne zázraky, predsa len bude mať deň svoje kúzlo. Prejaví sa to predovšetkým v styku s jednou veľmi sympatickou osobou.

Blíženci 22.5. - 21.6.

V citovej oblasti sa ukážete z lepšej stránky. Porozumenie nastane vo vzťahoch k všetkým najbližším. Večer bude naplnený láskou a nežnosťami.

Rak 22.6. - 22.7.

Usilujte sa preklenúť rozdielne názory, ktoré máte s partnerom. Niekedy nezaškodí trochu oživiť atmosféru, ale treba dbať na to, aby sme nepresiahli správnu mieru.




Všetky Horoskopy pre Piatok 20. september 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie