• Dnes je: Nedeľa 23. júna 2024 meniny má Sidónia

Talent či kvalita niekedy nestačia, ŠK Slovan Bratislava ukončil spoluprácu s kontroverzným luxemburským útočníkom

Talent či kvalita niekedy nestačia, ŠK Slovan Bratislava ukončil spoluprácu s kontroverzným luxemburským útočníkom

Gerson Rodrigues v belasom drese absolvoval osem súťažných duelov.

3.5.2024 (SITA.sk) - Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava predčasne ukončil spoluprácu s luxemburským útočníkom Gersonom Rodriguesom. „Belasí" o tom informovali v piatok na svojom oficiálnom klubovom webe. Dvadsaťosemročný rodák z portugalského mesta Almada prišiel do Bratislavy pred začiatkom jarnej časti na ročné hosťovanie s opciou.

Talent či kvalita nestačia

S Gersonom Rodriguesom sme sfinalizovali dohodu o rozviazaní zmluvy. Mrzí ma, že to takto dopadlo. Je to nesporne kvalitný futbalista. Talent či kvalita však nestačia, ak chýbajú ďalšie vlastnosti, ktoré sú kľúčové v profesionálnom futbale - disciplína, profesionalizmus, životospráva. Žiaden hráč nikdy nie je viac než tím a klub,“ povedal generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík mladší.

O budúcnosti kontroverzného zakončovateľa v tábore slovenského majstra sa diskutovalo už od marcového asociačného termínu, z ktorého sa reprezentant Luxemburska nevrátil načas.

Korektné ukončenie pôsobenia

Hľadali sme možnosti, ako sa korektne dohodnúť na predčasnom ukončení Gersonovho pôsobenia, čo sa nám aj podarilo. Gerson bol u nás na hosťovaní, nie na trvalý transfer, preto sme to mohli vyriešiť tak, aby tým klub netrpel,“ doplnil Kmotrík mladší.

Rodrigues v belasom drese absolvoval osem súťažných duelov, v ktorých si na konto pripísal päť presných zásahov. Naposledy zasiahol do hry v marcovom pohárovom zápase proti Podbrezovej, v ktorom zároveň videl červenú kartu.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Nedeľu 23. jún 2024

horoskopy na dnes nedelu 23 jun 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Nedeľu 23. jún 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Úlohy sa stanú pre vás neprehľadné. Zapríčiníte si to však len vy, lebo naďalej otáľate s riešením. Popoludní sa konečne pozriete na nejaký problém s odstupom.

Býk 21.4. - 21.5.

Chceli by ste zabrániť ďalšiemu vývoju istej situácie, pritom sa však môžete dostať do nepríjemného položenia sami. Nezahatajte si cestu späť, aby ste mali v prípade potreby kde cúvnuť.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Napriek menším nedorozumeniam i stresom dokážete nemožné. Stačí, aby ste sa len trochu ovládali. Informácie, ktoré získate, sa vám podarí výhodne využiť.

Rak 22.6. - 22.7.

Vaše činy súvisiace so vzťahmi budú mimoriadne úspešné. V zamestnaní sa vám núka vynikajúca ponuka. Mali by ste sa do nej pustiť z plných síl.




Všetky Horoskopy pre Nedeľu 23. jún 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie