• Dnes je: Pondelok 17. júna 2024 meniny má Adolf

Rusko riadenými bombami zaútočilo na základňu elektrikárov v okrese Kupiansk

Rusko riadenými bombami zaútočilo na základňu elektrikárov v okrese Kupiansk

Útok zničil vybavenie, nástroje a vozidlo, ktoré bolo v garáži.

22.1.2024 (SITA.sk) - Základňu elektrikárov v okrese Kupiansk v Charkovskej oblasti zničil ruský útok. Uviedla to v pondelok ukrajinská štátna regionálna energetická distribučná spoločnosť Charkivoblenergo. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Stalo sa to 21. januára približne o 18:30. Podľa prvých správ budovu zasiahli dve riadené letecké bomby. Našťastie, nestalo sa to cez pracovný čas a nikto nebol zranený.

Je škoda, že sme stratili túto nehnuteľnosť, ale najdôležitejšie je, že všetci sú v poriadku,“ konštatovala spoločnosť Charkivoblenergo. Firma spresnila, že útok zničil vybavenie, nástroje, zásoby a vozidlo, ktoré bolo v garáži.

Manželka ruského vojaka vyzvala Putina, aby priviedol jej muža domov k malej dcére

Manželka ruského vojaka nahnevaným spôsobom vyzvala ruského vodcu Vladimira Putina, aby priviedol domov jej muža. Ako referuje web news.sky.com, Maria Andrejevová vo volebnej centrále Putina zároveň uviedla, že nevidí, že by ruské úrady nejako vážne riešili čoraz početnejšie obavy manželiek ruských vojakov.

Putin vydal dekrét

Andrejevová ruským novinárom tiež povedala, že jej malá dcéra trpela oneskoreným vývojom reči z dôvodu neprítomnosti jej otca.

Vladimir Vladimirovič Putin vydal dekrét, že môj manžel tam (na Ukrajine) musí byť. Zaujíma ma, kedy vydá dekrét, že môj manžel musí byť doma,“ povedala manželka ruského vojaka.

Dostala sa tiež do ostrej výmeny názorov s inou ženou, ktorá jej oponovala tvrdením, že „ruskí vojaci na Ukrajine predsa bránia vlasť a mala by sa za nich modliť“.

Čo dostane naspäť?

Tak čo ďalej? Ministerstvo obrany minulo peniaze, teraz treba našich chlapov vyžmýkať do ich posledného dychu? Aby sa nám z nich vrátili len zvyšky?“ dodala Andrejevová.

Dajú mi ten zvyšok? Čo dostanem späť? Človeka bez nôh, bez rúk, chorého človeka? Nevieš, čo sa tam deje?“ vrátila argument spomenutej žene brániacej kremeľský režim.

K výmene názorov došlo vo volebnej centrále Putina, do ktorej na návštevu zavítala menšia delegácia z organizácie „The Way Home“. Táto inštitúcia manželiek ruských vojakov vedie kampaň za ich návrat z ukrajinského frontu.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Pondelok 17. jún 2024

horoskopy na dnes pondelok 17 jun 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Pondelok 17. jún 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Podaktorých dnes zachváti pracovná horúčka. Bodaj by nie, keď mnohé veci zanedbali a už sa nedajú odkladať. Odmenou bude dobrý pocit a čisté svedomie.

Býk 21.4. - 21.5.

Dnes budú prevládať priaznivé aspekty. Energiu venujte dlhodobým plánom. Mimoriadne silne bude pracovať vaša intuícia. Nemali by ste podceňovať nič z toho, čo vám našepkáva.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Dokážete sa pozrieť realite do tváre bez zbytočného sentimentu. Poznáte svoje možnosti a podľa toho sa viete zariadiť. Len dávajte pozor, aby ste sa celkom neodcudzili svojim blízkym.

Rak 22.6. - 22.7.

Máte chuť pustiť sa do niečoho nového? Nerozmýšľajte, či a ako sa vám všetko podarí. Ak dnes zaváhate a nepustíte sa do práce, neskôr si už netrúfnete.




Všetky Horoskopy pre Pondelok 17. jún 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie