• Dnes je: Nedeľa 08. septembra 2024 meniny má Miriama

Rita Ora, ktorá vystúpi na festivale Lovestream v piatok, 16. augusta na starom letisku vo Vajnoroch, vydala horúci, sexi letný videoklip

Rita Ora, ktorá vystúpi na festivale Lovestream v piatok, 16. augusta na starom letisku vo Vajnoroch, vydala horúci, sexi  letný videoklip

Minulý rok vydala po neuveriteľných piatich rokoch nový album s názvom You & I.

4.6.2024 (SITA.sk) - Aktuálne však Rita prekvapila opäť. Posledný májový deň potešila svojich fanúšikov poriadne horúcim a sexi videoklipom k piesni "Ask and You Shall Receive".

Pieseň, ktorej spoluautorkou je Raye, je o tom, ako "využiť moment romanticky a ponoriť sa priamo do toho s niekým výnimočným"

Videoklip režíroval Dano Černý. Dano je oceňovaný filmár, ktorý momentálne žije v Los Angeles. Študoval na pražskej FAMU a magisterské štúdium réžie absolvoval na Americkom filmovom inštitúte (AFI). Spolupracoval pri tvorbe videoklipov napríklad so speváčkou Sia, Kygo či Diplo.

Videoklip:

"Pieseň je plná optimistických, povzbudivých, letných vibrácií a je o tom, ako sa romanticky chopiť okamihu a ponoriť sa do toho s niekým výnimočným," takto opisuje pieseň Rita.

Videoklip, ktorý sa natáčal v Los Angeles, sa odohráva v 24-hodinovej práčovni a inšpiruje sa reklamou na Levis 501 z roku 1985 s Nick Kamen v hlavnej úlohe. Orinho manžela, filmára Taiku Waititiho, možno vidieť ako obsluhu práčovne, ktorá počíta peniaze, keď si príde vyprať oblečenie, ktoré má na sebe, a nakoniec to tam rozbije pálkou.

"Do tohto videoklipu sme vložili srdce, dušu, krv, riasy a bolo to jedno z najambicióznejších, najnáročnejších a najkreatívnejších natáčaní, akého som kedy bola súčasťou," zdieľala Ora na Instagrame. "Ďakujem každému jednému človeku, ktorý to uviedol do života."

V júni sa Rita predstaví aj na nemeckom festivale a neskôr v lete aj na festivaloch v Maďarsku, Rumunsku a čo je najdôležitejšie aj na Slovensku, na festivale Lovestream. /Lovestream festival sa koná v dňoch 16. až 18. augusta a Rita vystupuje v piatok, 16. Augusta, miesto konania – staré letisko Vajnory/

Na koncerty sa Rita teší. Má pocit, že už dlho nevystupovala. Má potrebu vrátiť sa k svojím hudobným koreňom. "Je jednoducho čas zaspievať nejaké piesne" vyjadrila sa vo The Kelly Clarkson Show.

Ora vydala svoj posledný album You & I v júni 2023. Obsahoval single "You Only Love Me", "Praising You" a "Dont Think Twice" a nasledoval po jej LP Phoenix z roku 2018. Videoklip k piesni "You Only Love Me", ktorý Ora zverejnila v januári minulého roka, použila na oznámenie svojej svadby s Waititim.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia

vesmirna lod starliner sa vratila na zem cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj unik helia

7.9.2024 (SITA.sk) - Prvá misia vesmírnej lode Starliner spoločnosti Boeing s astronautmi sa v piatok v noci skončila jej návratom na Zem, no bez posádky. Šesť hodín po tom, čo loď opustila Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS), pristála na raketovej strelnici White Sands v Novom Mexiku.

Zlyhanie trysky a únik hélia

Ako konštatuje agentúra AP, bol to pokojný záver drámy, ktorá sa začala júnovým štartom dlho odkladaného debutu posádky a rýchlo prerástla do zdĺhavej misie.

Ich cestu k vesmírnej stanici komplikovalo zlyhanie trysky a úniky hélia, a preto americký Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) rozhodol, že ich návrat loďou Starliner by bol príliš riskantný.

Časť starého vybavenia z ISS

Starliner tak v piatok na Zem priviezol len časť starého vybavenia z ISS. Dvojicu astronautov domov dopraví až vo februári vesmírna loď Dragon spoločnosti SpaceX Elona Muska.

Loď sa na polročnú expedíciu vydá tento mesiac len s dvomi astronautmi, pretože dve miesta sú rezervované pre Wilmorea a Williamsovú.

Viac k téme: Starliner, Vesmírna loď
Zdroj: SITA.sk - Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie