• Dnes je: Nedeľa 08. septembra 2024 meniny má Miriama

Program EcoXpert od Schneider Electric ponúka nové vzdelávacie certifikáty v oblasti udržateľných dátových centier a kritickej infraštruktúry

Program EcoXpert od Schneider Electric ponúka nové vzdelávacie certifikáty v oblasti udržateľných dátových centier a kritickej infraštruktúry

Spoločnosť Schneider Electric™, globálny líder v oblasti digitálnej transformácie energetického manažmentu a automatizácie, rozširuje možnosti certifikátov pre dátové centrá a kritickú infraštruktúru v rámci programu EcoXpert™ Partner Program.

26.7.2024 (SITA.sk) - Spoločnosť Schneider Electric™, globálny líder v oblasti digitálnej transformácie energetického manažmentu a automatizácie, rozširuje možnosti certifikátov pre dátové centrá a kritickú infraštruktúru v rámci programu EcoXpert™ Partner Program.

Nové certifikáty v rámci programu EcoXpert™ sú navrhnuté tak, aby pomohli obchodným partnerom spoločnosti Schneider Electric získať nové znalosti a zručnosti a sú zamerané na posilnenie expertízy v oblasti dátových centier a riešení kritickej infraštruktúry. Certifikáty od spoločnosti Schneider Electric sú uznávané ako dôveryhodná značka vo viacerých odvetviach.

Nové certifikáty Schneider Electric pre dátové centrá a kritickú infraštruktúru v rámci partnerského programu EcoXpert sú určené partnerom, ktorí sa zaoberajú návrhom a výstavbou dátových centier, špecialistom na chladenie a napájanie, systémovú integráciu a automatizáciu procesov, dodávateľom elektrických a mechanických zariadení a poskytovateľom služieb.

Aktuálnosť informácií v rámci vzdelávania odborníkov na dátové centrá je veľmi dôležitá. Pravidelné školenia a zvyšovanie kvalifikácie zabezpečujú, aby špecialisti mali prehľad o najnovších trendoch a využívali ich v riešenia pre vlastných zákazníkov.

Program je určený na vzdelávanie, podporu a vytvára príležitosti na spoluprácu. Vzdelávanie v rámci programu EcoXpert™ zahŕňa:

  • Online školenia: Školenia zamerané na navrhovanie a tvorbu kritických infraštruktúrnych riešení, ako sú napájanie, chladenie, nasadenie softvéru a riešenia dátových centier na kľúč.
  • Certifikácia: Poskytovanie priemyselne uznávaných certifikátov ako dôkaz spôsobilosti pre potenciálnych zákazníkov a partnerov.
  • Prístup ku komplexnému partnerskému ekosystému: Prehľad jednotlivých riešení a postupov.
  • Prístup k ďalším certifikátom: Prístup k ďalším certifikátom v ďalších segmentoch spoločnosti Schneider Electric, ktoré zvyšujú možnosť rozvíjať odborné znalosti v oblasti digitálnych, efektívnych a udržateľných riešení.
  • Partnerský portál: personalizované online prostredie, ktoré poskytuje nepretržitý prístup k všetkému obsahu, nástrojom, výhodám a školeniam.
  • Technická predpredajná podpora: Program podpory pre dátové centrá a kritickú infraštruktúru pre certifikovaných partnerov.
  • Služby Resell & Perform: Certifikovaní partneri sú oprávnení nakupovať a ďalej predávať služby so schválenou registrovanou príležitosťou (program ORP).

Spoločnosť Schneider Electric ponúka flexibilné a cenovo výhodné školenia pre zákazníkov pre mnohé produkty a riešenia. Kurzy sú k dispozícii v rôznych typoch vrátane online, virtuálnych aj prezenčných. Ďalšie informácie o vzdelávaní v Schneider Electric obsahuje špecializovaná stránka. O možnostiach registrácie do partnerského programu EcoXpert™ sa informujte prostredníctvom registrácie.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia

vesmirna lod starliner sa vratila na zem cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj unik helia

7.9.2024 (SITA.sk) - Prvá misia vesmírnej lode Starliner spoločnosti Boeing s astronautmi sa v piatok v noci skončila jej návratom na Zem, no bez posádky. Šesť hodín po tom, čo loď opustila Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS), pristála na raketovej strelnici White Sands v Novom Mexiku.

Zlyhanie trysky a únik hélia

Ako konštatuje agentúra AP, bol to pokojný záver drámy, ktorá sa začala júnovým štartom dlho odkladaného debutu posádky a rýchlo prerástla do zdĺhavej misie.

Ich cestu k vesmírnej stanici komplikovalo zlyhanie trysky a úniky hélia, a preto americký Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) rozhodol, že ich návrat loďou Starliner by bol príliš riskantný.

Časť starého vybavenia z ISS

Starliner tak v piatok na Zem priviezol len časť starého vybavenia z ISS. Dvojicu astronautov domov dopraví až vo februári vesmírna loď Dragon spoločnosti SpaceX Elona Muska.

Loď sa na polročnú expedíciu vydá tento mesiac len s dvomi astronautmi, pretože dve miesta sú rezervované pre Wilmorea a Williamsovú.

Viac k téme: Starliner, Vesmírna loď
Zdroj: SITA.sk - Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie