• Dnes je: Streda 08. mája 2024 meniny má Ingrida

Indický premiér Módí sa stretol s Putinom a naliehal na zastavenie nepriateľských akcií na Ukrajine

Indický premiér Módí sa stretol s Putinom a naliehal na zastavenie nepriateľských akcií na Ukrajine

Módí tiež podľa indického ministerstva zahraničných vecí zdôraznil potrebu dialógu ako cesty k mieru.

16.9.2022 (Webnoviny.sk) - Indický premiér Naréndra Módí počas piatkového osobného stretnutia povedal ruskému vodcovi Vladimirovi Putinovi, že „súčasnosť nie je érou vojen“. Ako referuje spravodajský web CNN, tieto slová sa javia ako priame odmietnutie invázie na Ukrajinu.

„Viem, že dnešná éra nie je vojnová a veľakrát sme s vami telefonicky hovorili na tému, že demokracia, diplomacia a dialóg sú všetky tieto veci, ktoré sa dotýkajú sveta,“ povedal Módí Putinovi na samite Šanghajskej organizácie spolupráce v uzbeckom Samarkande.

„V kontexte trvajúceho konfliktu na Ukrajine premiér zopakoval svoju výzvu na skoré zastavenie nepriateľských akcií a potrebu dialógu a diplomacie,“ uvádza sa vo vyhlásení indického ministerstva zahraničných vecí.

Kremeľ uviedol, že Putin povedal Módímu, že Rusko „urobí všetko“ pre ukončenie konfliktu na Ukrajine, a ruský prezident uviedol, že chápe „obavy indického lídra“.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 7. máj 2024

horoskopy na dnes utorok 7 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 7. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Ak plánujete dôležité stretnutia, radšej ich odložte. Situácia nie je jasná ani v obchodných záležitostiach. Popoludnie strávte radšej v objatí koníčkov.

Býk 21.4. - 21.5.

Predpoludním budete riskovať vo financiách a i pracovných vzťahoch. Venuša vám praje a prinesie hodnotný vzťah. Večer prekvapí tiché a žiarivé šťastie v rodine.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Mali by ste brať všetko s určitou rezervou. Nebráňte sa hneď všetkému novému, nemusí to byť také zlé, ako si myslíte. Nechajte veci prebiehať celkom voľne, bude to jednoduchšie.

Rak 22.6. - 22.7.

Na cestách by bolo dobré zvýšiť opatrnosť. V zložitej situácii sa riaďte svojou intuíciou. Zamyslite sa, či nevenujete priveľa pozornosti a úsilia bezvýznamným veciam.




Všetky Horoskopy pre Utorok 7. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie