• Dnes je: Nedeľa 08. septembra 2024 meniny má Miriama

Festivalová kolekcia WE ARE ONE SOUND: Oslávte slobodu a radosť letných dní s Answear.LAB

Festivalová kolekcia WE ARE ONE SOUND: Oslávte slobodu a radosť letných dní s Answear.LAB

Nová módna kolekcia WE ARE ONE SOUND od Answear.

11.6.2024 (SITA.sk) - Nespútaná energia a prirodzený pokoj oceánu či drsnosť Divokého západu vo vašom šatníku?

S príchodom letnej festivalovej sezóny Answear.LAB predstavuje svoju novú kolekciu "WE ARE ONE SOUND", ktorá oslavuje slobodu, radosť a módnu kreativitu.

Táto kolekcia je inšpirovaná živou hudbou, ktorá nám umožňuje zdieľať emocionálne zážitky a spolupatričnosť. Festivalová móda je pre Answear.LAB spôsobom, ako vyjadriť osobnosť, vášeň a odvahu experimentovať v súčasnom prostredí.

Inšpirácia z Divokého západu a oceánu

Tentokrát značka čerpala inšpiráciu z drsných a spektakulárnych krajín Divokého západu a duality oceánu s jeho nespútanou energiou a prirodzeným pokojom. Fotoshooting pre kolekciu sa uskutočnil na malebnom Tenerife. Kolekcia spája západné prvky, prevažne kožené kúsky ako košele, krátke bikerové bundy, strapce a kovbojské klobúky, s morskými inšpiráciami – motívy mušlí, vĺn, rybárskych sietí, volánov a kovových farieb v odtieňoch zlata, striebra a modrej. Tento kontrast drsnosti Divokého západu a nekonečného priestoru oceánu je doplnený o tropické safari prvky vo forme živých kvetinových potlačí.

"V kolekcii festivalu WE ARE ONE SOUND sme chceli prostredníctvom módy rozprávať príbeh o kreatívnom, konštruktívnom dialógu medzi miestami, generáciami a ženami," hovorí Sylwia Jaskulska, hlavná dizajnérka značky. "Symbolické prepletania a čipky ilustrujú putá a vzťahy, a kontrastné štýlové kombinácie dokazujú, že protiklady sa krásne dopĺňajú. Táto kolekcia je hlbokým nádychom reflexie o slobode, keď hľadíme na horizont, a o vzťahoch, kde nás veľa môže rozdeľovať, no z ktorých môžeme toľko čerpať," zdôrazňuje.

Módna sloboda a modularita

Sloboda znamená pre každého niečo iné a bude interpretovaná odlišne. Preto kolekcia obsahuje dobre šité košeľové šaty, šaty, ktoré sa zdajú byť vyrobené z rybárskych sietí, dlhé strapcové košele a plné objemné maxi sukne. Multifunkčný šál, ktorý sa dá nosiť ako pareo alebo ako šatka na hlavu, a košeľa, ktorá sa dá upraviť na padajúcu verziu, zdôrazňujú princípy modulárneho šatníka. Pozitívna festivalová radosť kolekcie sa odráža aj v použitých materiáloch – priesvitnosti ako silný sezónny trend a ďalšie vzdušné tkaniny ako prírodná bavlna, modal a viskóza.

Dôraz na udržateľnosť a kvalitu

Stojí za zmienku, že všetky výrobky sú vyrobené v Poľsku. Kožené odevy majú certifikát Leather Working Group, ktorý zaručuje najvyššiu kvalitu a udržateľnosť. V duchu WE ARE ONE SOUND sú aj topánky, vrátane perforovaných sandálov, krátkych kovbojských čižiem a mules. Kolekciu dopĺňajú šperky vo forme ručne vyrobených umeleckých diel z prírodných drahokamov ako ružový turmalín, čierny hematit, zlatý pyrit, biely koral a zelený amazonit, ktoré odrážajú rôznorodú jedinečnú energiu.

"Udávame rytmus, ku ktorému sa jednotlivé zvuky môžu ľahko prispôsobiť," hovorí Agnieszka Pruchnik, riaditeľka značky Answear.LAB. "Milujeme hudbu a to, čo nám môže dať. Podobne aj vzťahy založené na porozumení a úcte. Vzťahy budované prostredníctvom otvoreného, odvážneho dialógu, s rešpektom k voľbám druhých, bez ohľadu na spoločenské alebo generačné rozdiely," zdôrazňuje. "WE ARE ONE SOUND rezonuje v našej kolekcii. Akceptujeme a zdôrazňujeme rozmanitosť. Dávame našim klientom slobodu výberu, povzbudzujeme k experimentovaniu a zdôrazňovaniu ich vlastného štýlu," dodáva.

Slovenskými ambasádorkami novej limitovanej kolekcie WE ARE ONE SOUND sú talentovaná zakladateľka značky Dekorazia Adriana Žiačková a jej sestra Petra. Tieto ženy sú živým dôkazom sily a krásy sesterských vzťahov.

Krása slobody na vlastnej koži na Festivale Rock of People

Pripojte sa k Answear.LAB na Festivale Rock of People 12. až 15. júna 2024 v Hradci Králové. V zóne Answear.LAB vás čaká množstvo aktivít a zážitkov. Môžete sa tešiť na exkluzívne predstavenie najnovšej festivalovej kolekcie WE ARE ONE SOUND a nechať sa uniesť zvukom medzigeneračného dialógu a jedinečnou festivalovou atmosférou.

Oslávte slobodu a radosť letných dní s Answear.LAB a objavte novú festivalovú kolekciu WE ARE ONE SOUND, ktorá vás pozýva vyjadriť svoju osobnosť a kreativitu v každom okamihu.

Celá kolekcia WE ARE ONE SOUND je teraz dostupná online tu.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia

vesmirna lod starliner sa vratila na zem cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj unik helia

7.9.2024 (SITA.sk) - Prvá misia vesmírnej lode Starliner spoločnosti Boeing s astronautmi sa v piatok v noci skončila jej návratom na Zem, no bez posádky. Šesť hodín po tom, čo loď opustila Medzinárodnú vesmírnu stanicu (ISS), pristála na raketovej strelnici White Sands v Novom Mexiku.

Zlyhanie trysky a únik hélia

Ako konštatuje agentúra AP, bol to pokojný záver drámy, ktorá sa začala júnovým štartom dlho odkladaného debutu posádky a rýchlo prerástla do zdĺhavej misie.

Ich cestu k vesmírnej stanici komplikovalo zlyhanie trysky a úniky hélia, a preto americký Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) rozhodol, že ich návrat loďou Starliner by bol príliš riskantný.

Časť starého vybavenia z ISS

Starliner tak v piatok na Zem priviezol len časť starého vybavenia z ISS. Dvojicu astronautov domov dopraví až vo februári vesmírna loď Dragon spoločnosti SpaceX Elona Muska.

Loď sa na polročnú expedíciu vydá tento mesiac len s dvomi astronautmi, pretože dve miesta sú rezervované pre Wilmorea a Williamsovú.

Viac k téme: Starliner, Vesmírna loď
Zdroj: SITA.sk - Vesmírna loď Starliner sa vrátila na Zem, cestu skomplikovalo zlyhanie trysky aj únik hélia © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie