• Dnes je: Streda 01. mája 2024 dnes je Sviatok práce

Fanúšikovia Fenerbahce skandovali Putinovo meno v zápase proti Dynamu Kyjev (video)

Fanúšikovia Fenerbahce skandovali Putinovo meno v zápase proti Dynamu Kyjev (video)

Na postoj fanúšikov Fenerbahce rázne zareagoval tréner Dynama Mircea Lucescu.

28.7.2022 (Webnoviny.sk) - V mimoriadne negatívnom svetle sa predviedli fanúšikovia tureckého futbalového klubu Fenerbahce Istanbul. V stredajšom odvetnom dueli 2. kvalifikačného kola Ligy majstrov 2022/2023 proti ukrajinskému Dynamu Kyjev skandovali meno ruského prezidenta Vladimira Putina. Referuje o tom web Suspiľne Sport.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Keď sa Dynamo v 57. min ujalo vedenia po zásahu Vitalija Bujaľského, domáci priaznivci na Štadióne Sükrüho Saracoglua začali skandovať meno šéfa Kremľa, ktorý vo februári rozpútal krvavú vojnu na Ukrajine.

Na znak protestu sa nezúčastnil na pozápasovej tlačovej konferencii, ktorá je po zápasoch v Lige majstrov povinnou akciou. Podľa tureckého denníka Spor tak učinil práve pre skandovanie fanúšikov Fenerbahce.

Lucescu v komentári pre turecké médiá upozornil na toto správanie a zdôraznil, že ho to rozčúlilo. Práve pre inváziu Ruska na Ukrajinu je kyjevský klub nútený hrať domáce zápasy európskych pohárov mimo Ukrajiny. Prvý zápas Dynama s Fenerbahce sa odohral v poľskej Lodži a skončil sa výsledkom 0:0. V odvete Dynamo napokon triumfovalo pri Bospore 2:1 po predĺžení a v 3. kvalifikačnom kole LM sa stretne s rakúskym Sturmom Graz.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Stredu 1. máj 2024

horoskopy na dnes stredu 1 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Stredu 1. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Bude sa vám dariť, len nezabudnite na opatrné počínanie s deťmi, partnerom alebo spoločníkom. Vzniknutý konflikt by mohol mať rozsiahle následky.

Býk 21.4. - 21.5.

Vaše návrhy sa dnes stretnú zväčša so súhlasom okolia. Proti bude iba jedna osoba, na ktorú neplatia strohé argumenty, ale za všetkým hľadá hlbší zmysel. Skúste jej ho poskytnúť.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Na väčšie akcie sa dnešný deň akosi nehodí. Koniec koncov ani nemáte teraz na niečo také kondíciu. Dobre urobíte, ak sa najskôr zotavíte.

Rak 22.6. - 22.7.

Máte o čom rozprávať, takže je predpoklad, že sa s vami nebude nikto nudiť. Dávajte si pozor na to, aby ste v rámci zanietenia nepovedali viac, ako ste chceli.




Všetky Horoskopy pre Stredu 1. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie