• Dnes je: Sobota 27. apríla 2024 meniny má Jaroslav

Voňavý a čistý domov v predvianočnom období – Frosch

Voňavý a čistý domov v predvianočnom období – Frosch

Vianoce sa pomaly blížia.

2.10.2023 (SITA.sk) - Je jasné, že do Štedrého dňa všetko nevydrží na sto percent čisté, ale napríklad okná možno zvládnuť s predstihom. A pokiaľ zvolíme tých správnych pomocníkov, potom aj celkom ľahko. Umývanie okien je pravdepodobne jedna z najmenej obľúbených domácich prác. Väčšinou táto činnosť zaberie veľa času a je spojená s fyzickou námahou. Pokiaľ však použijete správne vybavenie a budete sa riadiť niekoľkými cennými radami, bude to hotové rýchlejšie. Ekologická značka Frosch má pre vás tip v podobe Frosch Bio Spiritus čističe skiel. V boji s vodným kameňom pomôže zase čistiaca levanduľová rada, ktorej základom je levanduľový olej. Ten má okrem príjemnej vône preukázateľné hygienické účinky. Taktiež čističe z malinovej rady úspešne bojujú s vodným kameňom s pomocou malinového octu. Frosch Univerzálny octový čistič potom využijete pri upratovaní celého bytu. Účinne odstraňuje vodný kameň a pohlcuje pachy. Jedlá sóda je potom úplne univerzálny pomocník, ktorý výborne umyje aj začadené sklá krbov a kameň. Produkty Frosch spojuje vysoko účinné zloženie na báze prírodných látok, ohľaduplnosť k životnému prostrediu a šetrnosť k ľudskej pokožke. Ingrediencie ako sóda, ocot, citrón a ďalšie osvedčené suroviny vo vyváženej kombinácii sú účinné, v prírode celkom biologicky odbúrateľné, a naviac sú bezpečné pre nás a náš domov. Ďalšími ingredienciami produktov Frosch sú výťažky z borievky, borovice, bio alkohol, jemne mletý mramor a ďalšie. Tak pokojné, čisté a voňavé Vianoce s pomocníkmi Frosch.

Značka Frosch súčasne predstavuje prielomový recyklovateľný sprej a posúva udržateľnosť na novú úroveň. Frosch vyvinul skutočne stopercentne recyklovateľný obal, takzvaný 3R sprej. Európa každoročne likviduje stovky miliónov sprejov formou tepelnej recyklácie alebo dokonca uložením na skládky, namiesto toho, aby mali možnosť sa tieto obaly vrátiť späť do užívania. Vyrobiť ľahko a rýchlo avšak dnes už nestačí, a tak Frosch ako prvý prichádza so znížením – redukciou o osemnásť percent menej plastových materiálov pri výrobe obalov. Firma je schopná vyrobiť z recyklátu znovu funkčné a použiteľné – reuse, čo funguje aj po viac ako piatich tisícoch stlačeniach, teda strieknutiach. Spreje sú recycle, teda stopercentne recyklovateľné. Výrobky uvedené na trh obsahujú už dvadsať deväť percent recyklátu. Plánom značky Frosch je dosiahnuť až na sto percent v nasledujúcich rokoch. Tieto výrobky sa už dnes zaradili do rodiny ekologických prípravkov. Plne vám slúžia, a pritom nemajú vplyv na znečisťovanie a zaťažovanie našej planéty. Frosch v týchto dňoch zaraďuje v týchto obaloch 3R do predaja napríklad Frosch BIO Spiritus čistič skiel, Frosch Čistič vodného kameňa s malinovým octom, Frosch Čistič na kúpeľne a sprchy s citrónom alebo Frosch Levanduľový hygienický čistič a ďalšie.

"Nové spreje sú doplnené tiež o náhradné náplne, ktoré sú úplne recyklovateľné a odpovedajú princípom Cradle-to-Cradle®. Približne 85 % obalového materiálu nie je potlačené a možno ho tak recyklovať bez straty kvality. Zostávajúcich 15 %, potlačený štítok, je úplne recyklovateľný, pretože sa nepoužívajú žiadne lepidlá ani spojivá. "Čistiace prostriedky fungujú na princípe takzvaných "povrchovo aktívnych látok. Tie sú zodpovedné za rozpustenie mastnoty a odstránenie nečistôt v priebehu prania bielizne či umývania riadu alebo práve umývania okien. Bežné čističe obyčajne obsahujú povrchovo aktívne látky na báze ropy. Produkty Frosch, na rozdiel od nich, využívajú povrchovo aktívne látky pochádzajúce z obnoviteľných rastlinných zdrojov, ktoré sú šetrnejšie k našej planéte aj zdraviu. Výrobky sú účinné, koncentrované a stačí tak primerane predpísané dávkovanie, ktoré ide ruka v ruke so zmysluplným nakupovaním, pretože aj to je súčasťou udržateľného konceptu pre našu planétu a peňaženku," dodáva Markéta Terčová, obchodná riaditeľka značky Frosch.

FB @frosch.czsk, www.frosch-eko.sk

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Sobotu 27. apríl 2024

horoskopy na dnes sobotu 27 april 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Sobotu 27. apríl 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Snažte sa o maximálnu chápavosť, určite zmiernite konflikty. V zamestnaní sa vám podarí prísť na skvelú myšlienku. Choďte tvrdo za svojím cieľom.

Býk 21.4. - 21.5.

Dnes bude fungovať nevypočítateľnosť. Náhle zmeny by vás nemali vyviesť z miery. Venujte zvýšenú pozornosť všetkému, čo budete robiť. Postupujte pomaly a opatrne.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Sľubný deň, počas ktorého by sa vám nemali do cesty stavať väčšie prekážky. Povybavujte si veci, ktoré ste doteraz nestihli. Deň je vhodný aj na väčšie nákupy, využite výhodné ponuky.

Rak 22.6. - 22.7.

Tajomstvo, ktoré ľahkovážne zveríte nepovolanej osobe, bude zneužité proti vám. Dajte si viac záležať na vašom zovňajšku, niečo môžete získať.




Všetky Horoskopy pre Sobotu 27. apríl 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie