• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

V Gange plávali desiatky mŕtvych tiel, špekuluje sa o obetiach koronavírusu

V Gange plávali desiatky mŕtvych tiel, špekuluje sa o obetiach koronavírusu

Obrázky na sociálnych médiách vyvolali v krajine rozhorčenie a tiež špekulácie, že to mohli byť obete ochorenia COVID-19.

11.5.2021 (Webnoviny.sk) - Po prúde rieky Gangy vo východnej Indii plávali desiatky mŕtvych tiel. V utorok o tom informovali miestne úrady s tým, že zatiaľ neurčili príčinu úmrtia zosnulých. Podľa predstaviteľov štátu Bihár, zdravotníci, ktorí pracovali počas celej noci z pondelka na utorok, vytiahli z vody 71 tiel.

Úrady, ktoré v utorok vykonali posmrtné prehliadky, však pre štádium rozkladu tiel nemohli stanoviť príčinu smrti.

Ďalšie telá sa na rieke objavili v utorok v susednom štáte Uttarpradéš. Na mieste, kde rieka mŕtvoly vyniesla k brehu, asi 50 kilometrov od pondelkového incidentu, sa zhromaždili policajti i dedinčania. „Snažíme sa zistiť, odkiaľ sa tie telá berú. Ako sa sem dostali?," vyjadril sa jeden z miestnych predstaviteľov.

Jeden z obyvateľov povedal, že dedinčania nemajú dostatok dreva na to, aby dokázali telá spopolniť. „Pre nedostatok dreva pochovávajú mŕtvych vo vode. Do vody pochovali mŕtvych z asi 12 - 13 dedín," dodal.

Indické štáty Bihár a Uttarpradéš zažívajú nárast prípadov ochorenia COVID-19. V utorok krajina celkovo zaznamenala ďalších takmer 390-tisíc nakazených a 3 876 súvisiacich úmrtí. Celkovo patrí Indii druhá priečka v počte potvrdených prípadov na svete a tretia v počte úmrtí, keď oficiálne registruje takmer 23 miliónov nakazených a 250-tisíc mŕtvych. Experti však predpokladajú, že oba údaje sú výrazne podhodnotené.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie