• Dnes je: Piatok 06. septembra 2024 meniny má Alica

UniCredit Bank od augusta upravuje sadzobník poplatkov, končí s VISA kartami

UniCredit Bank od augusta upravuje sadzobník poplatkov, končí s VISA kartami

V ponuke je cestovné poistenie, teda zabezpečenie pre prípad nečakaných udalostí počas ciest, a poistenie karty, osobných vecí a nákupov na internete.

UniCredit Bank prichádza s významnou zmenou, ktorá ovplyvní jej klientov. Od augusta začína postupnú výmenu platobných kariet VISA za karty Mastercard. Táto transformácia sa týka ako debetných, tak aj kreditných kariet.

Nové karty pre klientov

Pre nových klientov budú od augusta automaticky vydávané platobné karty Mastercard. Existujúci klienti si však nemusia robiť starosti – prechod na nové karty bude prirodzený a postupný. Tým sa zabezpečí plynulý prechod bez akýchkoľvek komplikácií. Ide o zjednotenie kariet v rámci skupiny, čiže netýka sa to len Slovenska.

Rozhodnutie ktorejkoľvek banky prejsť z jednej kartovej spoločnosti na druhú môžu ovplyvniť rôzne faktory. Jedným z nich sú finančné a obchodné dôvody. Jedna kartová firma môže ponúknuť výhodnejšie finančné podmienky alebo nižšie transakčné poplatky v porovnaní s tou druhou, čo môže byť pre banku finančne atraktívne. No môžu to byť aj pokročilejšie technologické riešenia, inovatívnejšie produkty, či preferencia klientov.

Ponuka poistenia

S novými kartami UniCredit Bank prichádza aj možnosť zakúpiť si rôzne druhy poistenia, ktoré môžu klientom priniesť väčší pokoj na cestách aj pri každodenných transakciách.

V ponuke je cestovné poistenie, teda zabezpečenie pre prípad nečakaných udalostí počas ciest, a poistenie karty, osobných vecí a nákupov na internete.

Ceny týchto poistných produktov sa pohybujú od 1,13 eura do 1,73 eura mesačne, pričom sa odvíjajú od zvoleného poistného krytia a rizík.

Predplatené karty

V rámci tejto transformácie sa UniCredit Bank rozhodla ukončiť aj predaj predplatených kariet. Ide o darčekové karty s predplateným kreditom. Tento krok umožňuje banke zamerať sa viac na poskytovanie moderných a efektívnych finančných služieb, ktoré lepšie vyhovujú potrebám jej klientov.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 6. september 2024

horoskopy na dnes piatok 6 september 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 6. september 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Jedna spoločná oslava sa stane jablkom sváru pre celú vašu rodinu. Mali by ste byť stmeľovacím činiteľom, nik iný teraz v tejto úlohe neobstojí.

Býk 21.4. - 21.5.

Čakajú vás starosti v domácnosti. Ak sa ráno pozriete na svet veselšími očami, začne sa vám dariť. Bolo by vhodné zmeniť stereotyp vášho života. Terajší vás ubíja.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pri listovaní v katalógoch zistíte, že o zaujímavé ponuky nie je núdza. Najväčším problémom sú ako zvyčajne financie. Nemali by ste sa dať nalákať na prvú ponuku, ďalšie môžu byť výhodnejšie.

Rak 22.6. - 22.7.

Pokúsite sa zmeniť niektoré veci v súkromnom živote, ale narazíte na odpor. Môžete získať dobrú radu, len si nevšímajte vek osoby, ktorá s ňou príde.




Všetky Horoskopy pre Piatok 6. september 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie