• Dnes je: Sobota 11. mája 2024 meniny má Blažena

Na Žiarskej chate zomrel mladý muž, odpadol a zlyhali mu životné funkcie

Na Žiarskej chate zomrel mladý muž, odpadol a zlyhali mu životné funkcie

Záchranári HZS požiadali o súčinnosť aj posádku Rýchlej lekárskej pomoci (RLP).

31.8.2020 (Webnoviny.sk) - V pondelok skorých ranných hodinách boli záchranári Horskej záchrannej služby (HZS) požiadaní o pomoc pre 27-ročného Slováka, ktorý odpadol na Žiarskej chate a vzápätí mu zlyhali životné funkcie.

Ako informuje HZS na svojej webstránke, ubytovaní na chate ihneď začali s kardiopulmonálnou resuscitáciou, pri ktorej bola nápomocná aj záchranárka z Košíc. Pri resuscitácii bol použitý aj defibrilátor, ktorý bol na chate.

"Po príchode záchranných zložiek pokračovali v rozšírenej kardiopulmonálnej resuscitácii, žiaľ, aj napriek snahe všetkých zúčastnených sa nepodarilo slovenského turistu zachrániť,“ uvádzajú horskí záchranári.

Následne telesné pozostatky transportovali do ústia Žiarskej doliny, kde boli odovzdané príslušníkom policajného zboru a pohrebnej službe.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 10. máj 2024

horoskopy na dnes piatok 10 maj 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 10. máj 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Čakajú vás starosti v domácnosti. Ak sa ráno pozriete na svet veselšími očami, začne sa vám dariť. Bolo by vhodné zmeniť stereotyp vášho života. Terajší vás ubíja.

Býk 21.4. - 21.5.

Pri listovaní v katalógoch zistíte, že o zaujímavé ponuky nie je núdza. Najväčším problémom sú ako zvyčajne financie. Nemali by ste sa dať nalákať na prvú ponuku, ďalšie môžu byť výhodnejšie.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pokúsite sa zmeniť niektoré veci v súkromnom živote, ale narazíte na odpor. Môžete získať dobrú radu, len si nevšímajte vek osoby, ktorá s ňou príde.

Rak 22.6. - 22.7.

S partnerom sa rozprávajte na tému vašich nárokov len veľmi opatrne. Najlepšie by bolo, keby začal on sám. Obchádzajte okolo horúcej kaše tak dlho, až nevydrží a začne sám od seba.




Všetky Horoskopy pre Piatok 10. máj 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie