• Dnes je: Streda 26. júna 2024 meniny má Adriána

Calzona na kemp do Rakúska nominoval 32 futbalistov, šiesti sa nedostanú na ME

Calzona na kemp do Rakúska nominoval 32 futbalistov, šiesti sa nedostanú na ME

Taliansky kouč si vybral štyroch brankárov, desiatich obrancov, deviatich stredopoliarov a deviatich útočníkov.

27.5.2024 (SITA.sk) - Dovedna 32 mien sa nachádza v nominácii trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Francesca Calzonu na tréningový kemp národného tímu pred majstrovstvami Európy v Nemecku.

Medzi náhradníkmi figuruje ďalších 11 futbalistov. Informáciu priniesol oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Na kontinentálny šampionát môže ísť len 26 hráčov, po sústredení v rakúskom Bad Erlachu a prípravnom zápase proti výber San Marína z kádra "vypadne" šesť mien.

Spomenutá rakúska lokalita bude "domovom" Slovákov od piatka 31. mája až po prípravný zápas proti San Marínu, ktorý sa uskutoční v stredu 5. júna v rakúskom meste Wiener Neustadt. O dva dni neskôr kouč Calzona zverejní nomináciu na ME a o ďalšie dva dni absolvujú Slováci ešte duel proti Walesanom, hrať sa bude 9. júna v Trnave.

Po zranení sa do národného tímu vracia stopér Milan Škriniar. Z najvyššej domácej súťaže sa do nominácie dostali brankár Takáč, obrancovia Kmeť a Kóša, stredopoliar Kucka a útočníci Strelec s Polievkom.

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie na tréningový kemp v Rakúsku (zdroj: SFZ):

Brankári: Martin Dúbravka (Newcastle United/Angl.), Marek Rodák (FC Fulham/Angl.), Henrich Ravas (New England Revolution/USA), Dominik Takáč (Spartak Trnava)

Obrancovia: Peter Pekarík (Hertha Berlín/Nem.), Michal Tomič (Slavia Praha/ČR), Matúš Kmeť (AS Trenčín), Norbert Gyömbér (US Salernitana 1919/Tal.), Denis Vavro (FC Kodaň/Dán.), Milan Škriniar (Paríž Saint-Germain/Fr.), Adam Obert (Cagliari Calcio/Tal.), Dávid Hancko (Feyenoord Rotterdam/Hol.), Vernon De Marco (Hatta Club/SAE), Sebastián Kóša (Spartak Trnava)

Stredopoliari: Jakub Kadák (FC Luzern/Švaj.), Matúš Bero (VfL Bochum/Nem.), Juraj Kucka (ŠK Slovan Bratislava), Tomáš Rigo (Baník Ostrava/ČR), Patrik Hrošovský (KRC Genk/Belg.), Stanislav Lobotka (SSC Neapol/Tal.), Ondrej Duda (Hellas Verona/Tal.), Dominik Hollý (FK Jablonec/ČR), László Bénes (Hamburger SV/Nem.)

Útočníci: Dávid Ďuriš (Ascoli Calcio/Tal.), Tomáš Suslov (Hellas Verona/Tal.), Ivan Schranz (Slavia Praha/ČR), Róbert Boženík (Boavista Porto/Portug.), David Strelec (ŠK Slovan Bratislava), Róbert Polievka (MFK Dukla Banská Bystrica), Ľubomír Tupta (Slovan Liberec/ČR), Leo Sauer (Feyenoord Rotterdam/Hol.), Lukáš Haraslín (AC Sparta Praha/ČR)

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 25. jún 2024

horoskopy na dnes utorok 25 jun 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 25. jún 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Dávajte si pozor na omyly, mali by ste potom veľa práce s ich nápravou. Možno vás potrápi trochu bolesť hlavy. Neprepínajte svoje sily, ak sa necítite vo forme, poproste o pomoc.

Býk 21.4. - 21.5.

Máte chuť aj energiu niečo tvoriť. Veľa si vás v domácnosti neužijú. Nájdete si vždy dôvod, prečo nemôžete sedieť doma. Teraz si môžete dovoliť trochu sebeckosti a myslieť na svoj prospech.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Vaši známi budú potrebovať radu a vy nesklamete. Asi pôjde o oblasť, v ktorej vynikáte. Podvečer dobre sledujte každého, kto vám vojde do cesty.

Rak 22.6. - 22.7.

Peniaze zbytočne nerozhadzujte a nešpekulujte. Môžete mať veľké straty. Opatrne s novotami. V zabehaných koľajach viete lepšie chodiť.




Všetky Horoskopy pre Utorok 25. jún 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie