• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Znamenajú zelené oči faloš a hnedé dobrosrdečnosť? Ak chcete odkryť tajomstvo ľudskej povahy, prezradíme vám to.

Znamenajú zelené oči faloš a hnedé dobrosrdečnosť? Ak chcete odkryť tajomstvo ľudskej povahy, prezradíme vám to.

Pozrite sa pravde do očí! Podľa nich zistíte ľudskú povahu

Čítať z ľudskej tváre sa ľudia snažia už od nepamäti. Aj dnes často túžime odhaliť povahu človeka, ktorý nám skríži cestu či v pracovnom, alebo v súkromnom živote.

Súvislosti medzi črtami tváre a ľudským charakterom hľadá náuka zvaná fyziognomika.

Ak aj vy chcete odkryť rúško tajomstva poznania ľudskej povahy a pozrieť sa pravde do očí, tak čítajte ďalej.

Toto všetko o vás a o druhých dokáže prezradiť tvar a farba očí.

Charakteristika podľa tvaru oka

Mandľový tvar očí

Človek s týmto tvarom očí sa môže pochváliť veselou a dobrou povahou. V pohľade mandľových očí sa skrýva úprimnosť a prešibanosť šelmy zároveň. A práve toto nás mnohokrát pomýli a myslíme si o ňom, že je falošný a neúprimný. Opak je však pravdou. Jeho prešibanosť spočíva skôr v humornom pohľade na svet a je vyjadrením šikovnosti a bystrosti.

Malé oči

Charakterizujú osobu s mierne negatívnymi povahovými vlastnosťami. Tento človek býva trochu hašterivý a neúprimný. V spoločnosti chce byť dominantný, no nie vždy sa mu to darí. Často sa preto stresuje a je nervózny. Jeho silnou pozitívnou vlastnosťou je zmysel pre humor, ktorý mu pomôže mnohé prekonať. Pozor však, muž s malými očami býva nestály v láske.

Veľké oči

Veľké oči, ktoré bývajú mierne zodvihnuté pri koreni nosa a pri spánkoch klesajú nadol, sú znakom bystrého a rozumného človeka. Trochu smutný výraz očí prezrádza aj jeho melancholickú a hĺbavú povahu. Obľubuje všetko krásne nielen na povrchu, ale aj vo vnútri. Ak váš partner má veľké oči, budete s ním šťastná. Takýto muž je totiž nekonfliktný a zmierlivý.

Charakteristika podľa farby očí

Zelené oči

Takúto farbu očí máva človek dôverčivý a dobroprajný. Vo svojich prejavoch je spontánny a niekedy až detinsky naivný. V spoločnosti sa dokáže odviazať, rád sa zabáva, no rovnako obľubuje aj samotu.


Jeho hlavnú povahovú črtu predstavuje spontánnosť, no dokáže si vo všetkom, čo robí, určiť hranice.


O ľuďoch so zelenými očami sa traduje, že sú falošní. To vôbec nie je pravda. Neznášajú však konflikty, preto niekedy zvolia radšej milosrdnú lož.

Modré oči

Človek s modrými očami mnohokrát pôsobí chladne a namyslene. To je však len zdanie. V skutočnosti je vo svojom vnútri priateľský, no nedokáže prejaviť navonok svoje city.


Má sklony k náladovosti a pesimistické nálady sa veľakrát striedajú s optimistickými.


Modrookí ľudia poznajú všetky poryvy duše a bývajú skvelí psychológovia.

Hnedé oči

Človek s hnedými očami má úprimnú a dobrácku povahu, rád pomáha ľuďom a dokáže sa tešiť z radosti druhých. Takmer nikdy nemá egoistické chúťky a často myslí viac na iných ako na seba.


Vyniká logickým myslením, no v práci sa mu veľmi nedarí presadiť. Zrejme je to preto, že vždy uprednostňuje druhých, až potom seba.



Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie