• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Žene vyšiel na palube lietadla pozitívny test, päť hodín sa schovávala na toalete

Žene vyšiel na palube lietadla pozitívny test, päť hodín sa schovávala na toalete

Letuška ženu na toalete zásobovala jedlom a pitím.

31.12.2021 (Webnoviny.sk) - Americká učiteľka strávila päť hodín v dobrovoľnej izolácii na toalete v lietadle po tom, čo jej počas letu vyšiel pozitívny test na ochorenie COVID-19. Informuje o tom spravodajský portál BBC.

Marisa Fotieo tvrdí, že keď 20. decembra cestovala z Chicaga do Reykjavíku na Islande, začalo ju pobolievať hrdlo. Na palube lietadla si preto urobila rýchly test pomocou súpravy, ktorú mala v príručnej batožine, a zistila, že je infikovaná koronavírusom.

Nie je známe, či pred nástupom do lietadla musela predložiť test na ochorenie COVID-19. „Bol to šialený zážitok. V lietadle bolo 150 ľudí a najviac som sa bála toho, že to na nich prenesiem,“ povedala pre NBC News Marisa Fotieo pochádzajúca z Michiganu.

Po zvyšok cesty na Island zostala na toalete, kam jej letuška nosila jedlo a pitie. „Uistila sa, že mám na nasledujúcich päť hodín všetko, čo potrebujem, od jedla po nápoje, a neustále ma kontrolovala, aby ma uistila, že budem v poriadku,“ dodala Američanka, ktorá po prílete na Island zamierila do zariadenia Červeného kríža.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 29. marec 2024

horoskopy na dnes piatok 29 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Nebude na škodu veci, ak sa utiahnete trochu do úzadia. Okolie je zvedavé, ako ďaleko sa odvážite ísť. Svoje plány si však nechajte len pre seba.

Býk 21.4. - 21.5.

Pred vami je šťastný deň. Prekvapujúco zvládnete niečo, čo ste už chceli odložiť ako neuskutočniteľné. Večer prijmete pozvanie a dozviete sa tam veľa nového.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Nepreceňujte svoje doterajšie vedomosti a viac pozorujte. Partner vás poverí neľahkou úlohou, neberte ju ako skúšku preverenia vzťahu.

Rak 22.6. - 22.7.

Dnes budete nepokojní a neudržíte prchkosť v prijateľných hraniciach. Poobede budete pokojnejší a urobíte všetko pre to, aby ste nenarušili vzťahy.




Všetky Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie