• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Závesné kreslo vajíčko patrí do modernej záhrady

Závesné kreslo vajíčko patrí do modernej záhrady

Čím to je, že závesné kreslo vajíčko láme rekordy popularity v moderných záhradách? Dizajnové závesné kreslá s nosnou konštrukciou sú nástupcami klasických hojdačiek

Moderný nábytok má v každej záhrade dvojakú funkciu: spríjemňuje čas strávený vonku a efektne zdobí exteriér. Na stránkach www.bamboo.sk aj www.drstudio.cz sa snažíme určovať trendy na trhu s outdoorovým vybavením.

Nemôžu tam preto chýbať módne oválne hojdačky! Vyskúšajte zavesené kreslá navrhnuté renomovanými dizajnérmi a vyberte si model, ktorý vám rozšíri možnosti ako stráviť príjemné chvíle na terase alebo balkóne!

Závesné kreslo vajíčko UOVO – elegantná a pohodlná klasika

Záhradné závesné kreslá typu UOVO sú už niekoľko sezón hitom. Sú  navrhnuté skúsenými dizajnérmi a je dokonale prepracované z pohľadu estetiky aj pohodlia. Len tak, že si do neho sadnete spoznáte jeho prednosti. Dostatok priestoru aj pre dospelú osobu a pohodlné čalúnenie s vankúšom zabezpečia príjemný oddych.  Všetko je prispôsobené tomu, aby ste si mohli uvoľniť unavené svaly. Ak chcete na chvíľu zabudnúť  na každodennú rutinu a starosti, pohodlne sa uložte na pružnom vankúši, zavrite oči a jemne sa rozkývajte. Jemným kolísaním sa všetky starosti jednoducho vytratia!


Ak hovoríme o výhodách kresla - vajíčka UOVO, musíme spomenúť jeho životnosť. Záhradné hojdacie kreslo je vyrobené z umelého ratanu - inovatívneho materiálu s vynikajúcimi vlastnosťami. Inšpiráciou pre tento syntetický materiál je prírodný ratan, ktorý sa tradične používa na výrobu nábytku. Je charakteristický vysokou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu a poveternostným vplyvom. Môžete si byť istí, že záhradné závesné kreslá UOVO si zachovávajú svoje vysoké úžitkové vlastnosti aj napriek pôsobeniu slnečného žiarenia, zrážok a vysokých teplotných rozdielov. Zabudnite na časovo náročné ošetrovanie prírodného materiálu. Nemusíte ani riešiť zimné uskladnenie. Ušetrite si miesto v stiesnenej pivnici alebo garáži. Umelý ratan si nevyžaduje špeciálnu starostlivosť (všetko čo treba spraviť je utretie špinavého alebo zaprášeného povrchu vlhkou handričkou) a môže bezpečne zimovať vonku. Ak si chcete ochranu závesného kresla z umelého ratanu poistiť, zakúpte si ochranný obal, ktorý ho zakryje spoločne s nosnou konštrukciou. Ochranné kryty sa stávajú čaraz populárnejšími.  Manipulácia s ochrannými krytmi je veľmi jednoduchá a zaberie pár minút. Môžete ho použiť aj počas dlhodobej neprítomnosti - napríklad dovolenky.

 


Záhradné kreslo vajíčko BELLA - užívajte si čerstvý vzduch!

Moderné záhrady pri novostavbách sú väčšinou detailne prepracované. Základom sú úhľadné rastlinné aranžmány s pestrými farbami kvetov a zeleným trávnikom, nemôže chýbať moderný a praktický záhradný nábytok a celok dotvára záhradné osvetlenie, ktoré umocňuje celkový dojem. Takýto priestor je dokonalým miestom pre závesné kreslá BELLA - mladšiu sestru UOVA. Kreslo v tvare vajíčka BELLA je harmonickou kombináciou najvyššieho pohodlia, estetiky a jednoduchosti. Dizajnéri, ktorí sa podieľajú na vytváraní značky OLTRE, upustili od hustého a kompaktného výpletu v prospech bezprostredného kontaktu s okolím. Celkové riešenie tak získalo ľahkosť a jemnosť. Subtílna BELLA je ideálna pre malé terasy a balkóny. Podobne ako v prípade iných záhradných závesných kresiel, ktoré sú k dispozícii na našej stránke, je jej vnútro vyplnené mäkkým vankúšom so sivým čalúnením z polyesteru, ktorý je z impregnovaný teflónom. Ktorá farba výpletu z umelého ratanu sa vám páči viacej - moderná sivá, prírodná piesková alebo možno elegantná a jemná biela? Závesné kreslo BELLA v tvare vajíčka si môžete kúpiť v každej z týchto troch módnych farieb.

Závesné kreslo vajíčko NICE - prírodné inšpirácie

Možno že namiesto umelého ratanu a minimalistických tvarov uprednostňujete skôr teplé prírodné materiály. Možno si na svojom pozemku chcete priblížiť atmosféru tropického raja a vzdialených exotických krajín? Všetkým, ktorí chcú premeniť svoju záhradu na priestor plný prírodného šarmu predstavujeme závesné ratanové kreslo NICE!


Záhradná hojdačka NICE vytvorí harmonický celok s voľne rastúcimi kríkmi, rozkvitnutými kvetmi a bujnými trsmi okrasných tráv. Kreslo v tvare vajíčka vďačí za svoj prírodný, teplý povrch tropickej drevine, ktorá sa využíva na výrobu nábytku od nepamäti. Exotický ratan sa získava z pružných výhonkov popínavých paliem rastúcich v Ázii. Kreslo vyrobené z exotických surovín sa stáva zaujímavou dekoráciou, ktorá vám zabezpečí v exteriéri príjemný relax vždy keď na to budete mať čas.


Kreslo – vajíčko je k dispozícii v dvoch farebných variantoch - klasickej prírodnej bez povrchovej úpravy a pranej bielej s upravovanou textúrou. Efekt nábytku z prírodného ratanu odhalí svoj plný potenciál, keď je skombinovaný s ostatnými prvkami z rovnakého materiálu - ratanovými kvetináčmi, kreslami a stoličkami z nelúpaného ratanu, lampášmi, pohovkami a hojdacími kreslami. Spolu s teakovými stolmi viacerých tvarov a rozmerom si vytvoríte zostavu v rustikálnom štýle, ktorá sa vyznačuje pohodlím, vysokou životnosťou a neopakovateľným šarmom.

VIMINE je kolekcia, ktorá zohľadňuje ekológiu 

Nábytok a doplnky, ktoré sú súčasťou značky VIMINE, sú inšpirované koloniálnym štýlom. Ich využitím v záhrade, na terase alebo balkóne vytvárate jedinečné aranžmán. Každý záhradný nábytok z kolekcie VIMINE, alebo záhradných doplnkov s logom VIMINE sú vyrobený výlučne ručne. Použitý materiál prispieva k ochrane životného prostredia. Ratan, z ktorého sa vyrábajú tieto malé umelecké diela, rastie na trvalo udržateľných plantážach s maximálnym ohľadom na životné prostredie. Remeselné spracovanie, originálne vzory a využívanie ekologických štandardov prispievajú k vytvoreniu originálnej, jedinečnej a neopakovateľnej kolekcie, ktorá zaujme estetikou a kvalitou.

Závesné kreslo vajíčko a jeho miesto vo vašej domácnosti

Má závesné kreslo - vajíčko svoje uplatnenie aj v byte? Prečo nie! Hojdacie kreslá sa čoraz častejšie využívajú v moderných a dizajnových obývacích izbách, priestoroch a izbách pre deti a mládež ale aj v romantických spálňach. Zaujímavý akcent v podobe originálneho kusu nábytku dodá aranžmánu moderný charakter a neopakovateľnosť. Závesné kreslo v interiéri bude vyzerať obzvlášť dobre, keď ho ukotvíme priamo do stropu. Môžete si byť istí, že nový kus nábytku bude medzi členmi domácnosti veľmi obľúbený. Pre deti to bude hojdačka kde môžu šantiť po splnení každodenných povinností a pre dospelých zas miesto na relax a odpočink.



Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie