• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Zamestnanci Slovenskej pošty by mali patriť do kritickej infraštruktúry, Doležal bude bojovať za ich zdravie

Zamestnanci Slovenskej pošty by mali patriť do kritickej infraštruktúry, Doležal bude bojovať za ich zdravie

Podľa ministra dopravy je nemysliteľné, aby nemohli byť zamestnanci Slovenskej pošty prednostne zaočkovaní proti COVID-19.

10.3.2021 (Webnoviny.sk) - Do kritickej infraštruktúry majú patriť aj zamestnanci Slovenskej pošty, lebo sú súčasťou prvej línie v boji proti koronavírusu.

Myslí si to minister dopravy Andrej Doležal, podľa ktorého je nemysliteľné, aby nemohli byť prednostne zaočkovaní proti ochoreniu COVID-19 aj ľudia, ktorí svojou každodennou prácou pomáhajú udržať život v krajine.

Ako zdôraznil šéf rezortu dopravy prostredníctvom sociálnych sietí, poštoví doručovatelia či zamestnanci na prepážkach sa denne stretávajú s desiatkami ľudí vrátane seniorov, doručujú a preberajú zásielky, balíky, vyplácajú dávky, dôchodky.

Viac o téme: Koronavírus COVID-19 vakcína


"Vždy budem bojovať za to, aby sa táto naša prvá línia dostala na očkovanie. Zatiaľ sa to nestalo," podotkol Andrej Doležal s tým, že na kolegov z pošty nezabudol a za ich zdravie bude naďalej bojovať spolu s Martinom Ľuptákom, predsedom predstavenstva spoločnosti Slovenská pošta.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa


Počasie