• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Weiss st. bude naďalej trénerom Slovana Bratislava. Sme pre seba navzájom tie najlepšie voľby, uviedol Kmotrík

Weiss st. bude naďalej trénerom Slovana Bratislava. Sme pre seba navzájom tie najlepšie voľby, uviedol Kmotrík

Bývalý tréner slovenskej reprezentácie bol podľa prvotných správ na odchode z klubu a na jeho miesto mal nastúpiť český kouč Karel Jarolím.

11.6.2022 (Webnoviny.sk) - Vedenie futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava sa napokon dohodlo na predĺžení spolupráce s trénerom Vladimírom Weissom st., ktorý bude viesť mužstvo úradujúceho majstra Fortuna ligy aj v sezóne 2022/2023. Víťaz ostatných troch ročníkov najvyššej slovenskej súťaže to potvrdil na svojom oficiálnom webe.

Chcú dokončiť to, čo začali

"Niektoré situácie napíše naozaj len sám život a táto je jedna z nich. Napriek tomu, že sme sa s Vladimírom Weissom st. pôvodne dohodli na ukončení spolupráce, boli sme naďalej v kontakte. Ani jednému z nás jednoducho nedalo nedokončiť to, čo sme spoločne v Slovane začali.

S trénerom sme sa v uplynulých dňoch viackrát stretli a veľa sme sa rozprávali o tom, čo bolo, a čo by prípadne mohlo byť. Cítili sme, že nechceme, aby to takto skončilo. Obom nám záleží na osude klubu. Preto som sa nebál urobiť tento krok, pričom si plne uvedomujem, že bude vzhľadom na predošlú informáciu o trénerovom konci považovaný za minimálne neobvyklý. Som však presvedčený, že je pre Slovan správny. S Vladimírom Weissom st. sme nakoniec našli spoločnú predstavu ako pokračovať ďalej a dohodli sme sa na novom ročnom kontrakte," uviedol generálny riaditeľ "belasých" Ivan Kmotrík ml. vo vyhlásení na klubovom webe.

Weiss je ten správny pre "Belasých"

Bývalý tréner slovenskej reprezentácie bol podľa prvotných správ na odchode z klubu a na jeho miesto mal nastúpiť český kouč Karel Jarolím.

Napokon však Weiss zostáva na lavičke najúspešnejšieho slovenského klubu a absolvuje s ním aj najbližšie sústredenie v Rakúsku.

"S trénerom sme si zhodnotili pozitíva i negatíva z uplynulého roka a vyjasnili sme si stratégiu na nadchádzajúcu sezónu. Dohodli sme sa, že do budúcnosti budeme káder obmieňať citlivo a na etapy, aj vzhľadom na finančné možnosti a klímu v mužstve. Prešli sme si náš transferový zámer na leto, s ktorým sa tréner stotožnil a vníma aj ekonomickú situáciu. Otvorene poviem, že naše stretnutia boli emotívne, avšak, v tom dobrom slova zmysle. Po stretnutiach sme si uvedomili, že sme pre seba navzájom tie najlepšie voľby. Som vnútorne presvedčený, že Vladimír Weiss st. je tou najlepšou voľbou pre Slovan a taktiež Slovan preňho. Ideme sa spoločne pustiť do tvrdej a intenzívnej práce a verím, že vďaka nej bude Slovan úspešný," doplnil Kmotrík.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie