• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Viem, že mám na viac, povedal Slafkovský. Jeho návrat na ľad sledovala aj mama Gabriela (video)

Viem, že mám na viac, povedal Slafkovský. Jeho návrat na ľad sledovala aj mama Gabriela (video)

Juraj Slafkovský ani Tomáš Tatar nebodovali v ich prvom vzájomnom súboji v tejto sezóne.

16.11.2022 (Webnoviny.sk) - Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský sa v utorok vrátil do zostavy tímu Montreal Canadiens zo zámorskej NHL po dvojzápasovom dištanci. Jeho mama Gabriela v hľadisku sledovala, ako "Habs" prehrali na ľade New Jersey Devils 1:5.

Slafkovský bol v niekoľkých šanciach

Tohtoročná draftová jednotka si zahrala aj proti krajanovi Tomášovi Tatarovi, ktorý tiež nebodoval, ale tešil sa z desiateho víťazstva svojho mužstva za sebou.

"Osobne som sa cítil veľmi dobre. Vedel som, do čoho ideme, keďže som proti New Jersey hral už v príprave. Bolo mojím cieľom sa na to pripraviť, aby som na ľade pôsobil dobre a robil uspokojivo malé veci.

Dostal som sa do niekoľkých šancí, škoda, že sa mi nepodarilo aj skórovať. Bol to náročný zápas. Výsledok možno vyzerá jednoznačne, keďže sme prehrali 1:5, ale mali sme dostatok šancí na skórovanie. Nezostáva nič iné, len sa poučiť a pripraviť sa na ďalší zápas," povedal Slafkovský pre oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

Tatarovi neuznali gól

Osemnásťročný Košičan bol aj svedkom toho, ako Tatarovi neuznali gól v úvode tretej tretiny pre ofsajd. So skúsenejším krajanom sa pred začiatkom aj po skončení duelu stretol.

"Pozdravili sme sa na rozcvičke, po zápase sme prehodili len pár slov. Trto ma čakal, ale ja som musel navštíviť fyzioterapeuta a už som ho nestihol. Chvíľu sme si ešte popísali. Vždy je super, keď si v NHL môžete zahrať proti Slovákovi," uviedol bronzový medailista zo ZOH 2022 v Pekingu, ktorý má podľa jeho slov stále na čom pracovať.

"Sám viem, že to môže byť lepšie. Viem, že mám na viac. Na druhej strane, je to mojich prvých jedenásť zápasov v najlepšej hokejovej lige. Potrebujem sa lepšie adaptovať, oťukať sa. Viem, že čím viac budem hrať, tým lepšie výkony budem schopný podávať. Od začiatku sezóny cítim progres. Vždy do hry pridám niečo nové, urobím čosi inak. Ak takto budem pokračovať ďalej, verím, že v ďalších desiatich zápasoch môžem pridať ďalšie góly," myslí si Slafkovský, ktorý doposiaľ v sezóne 2022/2023 strelil tri góly. V Montreale ho vraj všetci podporujú.

"V prvom rade cítim obrovskú podporu od každého naokolo. Či už je to tréner Martin St. Louis, náš tréner schopností alebo asistenti trénera. Všetci sa mi snažia pomôcť, aby sa mi hralo čo najlepšie. Vždy sa mi snažia všetko vysvetliť. Som za to vďačný. Nemohol som sa dostať na lepšie miesto, ako je Montreal," dodal Juraj Slafkovský.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie