• Dnes je: Piatok 26. apríla 2024 meniny má Jaroslava

V košickej chatovej osade sa našli mŕtve telá muža a ženy, na mieste sa našla neznáma tekutina

V košickej chatovej osade sa našli mŕtve telá muža a ženy, na mieste sa našla neznáma tekutina

V oboch prípadoch bola nariadená pitva.

26.5.2023 (SITA.sk) - V jednej z chatových lokalít v Košiciach bolo vo štvrtok nájdené telo 66-ročného muža bez známok života, a v piatok po polnoci v susednej chatke telo 43-ročnej ženy bez známok života.

Ako na sociálnej sieti informovala košická krajská polícia, v oboch prípadoch bola nariadená pitva, ktorá potvrdí, prípadne vyvráti, či tekutina, ktorú požívali, má podiel na ich úmrtí.

Najprv zomrel muž, potom žena

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová, v piatok pár minút po polnoci bolo na tiesňovej linke 158 prijaté oznámenie, že v chatovej lokalite Moňov potok malo dôjsť k úmrtiu ženy. Policajti po príchode na miesto preverili hodnovernosť tohto oznámenia, v jednej z chát bolo nájdené telo 43-ročnej ženy bez známok života.

Obhliadajúci lekár na mieste predbežne nevylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy. Bez známok života bolo vo štvrtok v susednej chatke nájdené aj telo 66-ročného muža bez známok života.

Obhliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie vylúčil, avšak na zistenie presnej príčiny smrti bolo taktiež nariadené vykonanie pitvy.

Vypili nejakú tekutinu

Podľa doposiaľ získaných informácií mali obe nebohé osoby spolu s ďalším, 44-ročným mužom, v utorok spoločne konzumovať doposiaľ neznámu tekutinu. 44-ročný muž bol prevezený do jednej z košických nemocníc a v súčasnej dobe ostáva naďalej v opatere lekárov.

Počas obhliadky miesta činu bola neznáma tekutina zaistená a zaslaná na kriminalisticko-expertízne skúmanie. O akú tekutinu išlo a či bola príčinou smrti muža a ženy, bude známe po jej analýze a výsledkoch pitvy nebohých. V súvislosti s nebohými začali policajti v oboch prípadoch trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 26. apríl 2024

horoskopy na dnes piatok 26 april 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 26. apríl 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Ak sa chcete osvedčiť aj na umeleckom poli, vystihli ste pravú chvíľu. Nebudú vám chýbať originálne nápady, ani inšpirácie. Dobré aspekty sú aj na lásku a všetko, čo súvisí s vašimi záľubami.

Býk 21.4. - 21.5.

Snažte sa presadiť svoje tvorivé možnosti a schopnosti, kým sa to ešte dá. Môžete tým veľa získať. Je najvyšší čas, aby ste prestali ťahať za kratší koniec. Máte na viac.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Mali ste nejaké nezhody v partnerskom vzťahu? Dnes sa môžu zmeniť k lepšiemu. Najbližší určite ocenia vašu ochotu a prístupnosť. Najlepšie sa budete cítiť podvečer.

Rak 22.6. - 22.7.

Všetky zmeny síce ešte nepoznáte, ale už sa im preventívne vzpierate. Nakoniec budete s nimi súhlasiť. Dôležité budú aj pre partnerské vzťahy. Opakovanie môže ísť časom na nervy.




Všetky Horoskopy pre Piatok 26. apríl 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie