• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

V centre Bratislavy cez víkend výrazne obmedzia MHD, dajte si pozor na zmeny

V centre Bratislavy cez víkend výrazne obmedzia MHD, dajte si pozor na zmeny

Počas víkendu 4. a 5. septembra bude v Bratislave niekoľko výluk mestskej hromadnej dopravy (MHD).

Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti.

„Výluky súvisia s nevyhnutnými prácami v koľajisku na Račianskom mýte či bežeckým podujatím,“ uvádza dopravný podnik.

Výrazne obmedzená premávka v centre

Z dôvodu rekonštrukcie Račianskeho mýta bude linka 3 premávať po trase Petržalka – Šafárikovo nám. – Centrum – Americké nám. – Blumentál – Vazovova ul. – Krížna ul. – Americké nám. – Centrum – Šafárikovo nám. – Petržalka. „V smere do Petržalky po obslúžení dočasnej konečnej zastávky Blumentál pokračuje cez Vazovovu a Krížnu ulicu na zastávku Americké námestie v náhradnej polohe, a od zastávky Mariánska pokračuje po riadnej trase do Petržalky. V smere Blumentál bez zmeny,“ dodáva DPB. Linku 3 nahradia autobusové linky. Linka X bude premávať v úseku Komisárky – Depo Krasňany s obsluhou všetkých zastávok po trase. Linka X3 bude premávať po trase Depo Krasňany – Račianska ul. – Mýtna ul. – Imricha Karvaša – Blumentál – Račianska.

Počas maratónu v nedeľu 5. septembra, približne medzi 8:00 a 14:00, bude výrazne obmedzená premávka MHD v centre mesta a jeho okolí. Linka 78 má 2. – 3. septembra zmenenú konečnú zastávku pri Novom SND. „Nástupisko a výstupište Nové SND bude na zastávke linky 210 na Olejkárskej ulici,“ uvádza DPB. Linka 1 bude premávať okruhom Hlavná stanica – Imricha Karvaša – Blumentál – Vazovova – Krížna – Špitálska – Nám. SNP – Obchodná – Imricha Karvaša – Hlavná stanica. „Linka 3 bude premávať kyvadlovo len v úseku Petržalka, Jungmannova – Šafárikovo nám. – Štúrova. Na križovatke Štúrovej a Jesenského bude zriadená náhradná konečná zastávka Centrum,“ dodáva dopravný podnik.

Obmedzená premávka trolejbusov

Linka 4 v smere do Dúbravky bude premávať medzi zastávkami Centrum a Kráľovské údolie cez Nám. SNP, Kapucínsku a tunel. „V smere na Zlaté piesky/Stn. Nové Mesto bude premávať medzi zastávkami Kráľovské údolie a Krížna po trase linky 9 cez tunel, Obchodnú a Blumentál,“ uvádza DPB.

Obmedzená bude aj premávka trolejbusov. Tie nebudú premávať v úsekoch Mlynské nivy – Rajská, Kollárovo nám., Americké nám., Záhradnícka, Jégého, Zimný štadión. „Vyhnú sa aj uliciam Svätoplukova, 29. augusta či Miletičova,“ dodáva dopravný podnik. Autobusy nebudú premávať po nábreží od Mosta SNP po Dostojevského rad, Karadžičovej, Mlynských nivách, Miletičovej (medzi Trhoviskom a Trnavskou cestou) a Ružinovskej (smerom von z centra).

Všetky zmeny sú zverejnené na webovej stránke DPB.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 29. marec 2024

horoskopy na dnes piatok 29 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Nebude na škodu veci, ak sa utiahnete trochu do úzadia. Okolie je zvedavé, ako ďaleko sa odvážite ísť. Svoje plány si však nechajte len pre seba.

Býk 21.4. - 21.5.

Pred vami je šťastný deň. Prekvapujúco zvládnete niečo, čo ste už chceli odložiť ako neuskutočniteľné. Večer prijmete pozvanie a dozviete sa tam veľa nového.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Nepreceňujte svoje doterajšie vedomosti a viac pozorujte. Partner vás poverí neľahkou úlohou, neberte ju ako skúšku preverenia vzťahu.

Rak 22.6. - 22.7.

Dnes budete nepokojní a neudržíte prchkosť v prijateľných hraniciach. Poobede budete pokojnejší a urobíte všetko pre to, aby ste nenarušili vzťahy.




Všetky Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie