• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Trnava obnovila športový areál, bude prístupný aj pre verejnosť

Trnava obnovila športový areál, bude prístupný aj pre verejnosť

Trnava postupne obnovuje zastarané športové areály základných škôl.

13.6.2021 (Webnoviny.sk) - Trnava obnovila za 704-tisíc eur športový areál pri Základnej škole s materskou školou na Gorkého ulici. Jeho súčasťou sú dve ihriská pre futbal, volejbal, hádzanú alebo basketbal, ďalej bežecký ovál s rozbehovými dráhami, zázemie pre skok do diaľky, vrhačský sektor, ale aj zóny s fitnes a workout prvkami.

Športový areál aj pre verejnosť

Súčasťou zákazky bolo vybudovanie nového jednopodlažného objektu dielní pre školníka, správcu a hygienické zázemie pre návštevníkov športového areálu. Samostatnou časťou riešeného priestoru je detské ihrisko s pitnou fontánou a príslušným mobiliárom.

Športový areál nebude využívaný len školákmi, sprístupnený bude aj pre verejnosť. „Všetky školské areály v Trnave sú počas pracovných dní školského roka otvorené od 16:30 do 20:00 a cez víkendy a prázdniny od 10:00 do 20:00,“ povedala hovorkyňa trnavskej radnice Veronika Majtánová. Športovať pri škole na Gorkého ulici bude možné po kolaudácii, čo by mohlo byť začiatkom júla. Radnica momentálne podľa Majtánovej dolaďuje podmienky, ktoré by umožnili rezervovať si športoviská dopredu.

Investujú aj do ďalších športovísk

Mesto Trnava plánuje obnoviť športový areál aj pri Základnej škole s materskou školou na Spartakovskej ulici. Predpokladané náklady sú v tomto prípade vyčíslené na 1,4 milióna eur, samospráva chce na túto investíciu získať peniaze z európskych fondov. Aj v tomto prípade sa počíta s tým, že športový areál by v popoludňajších hodinách mohla využívať verejnosť.


Trnava momentálne investuje aj do ďalších športovísk v meste. V areáli Slávia pribudne za 750-tisíc ďalšie futbalové ihrisko s umelou trávou, za 605-tisíc tu budú vynovené bežecké trasy, za 450-tisíc pribudne moderná dvestometrová bežecká dráha, ktorá umožní aj tréning behu do kopca. V areáli športového klubu Lokomotíva Trnava vymenia ešte tento rok na futbalovom ihrisku umelú trávu.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie