• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Trnava cez sviatky predĺži otváracie hodiny cintorínov, dodržiavať však treba nariadené opatrenia

Trnava cez sviatky predĺži otváracie hodiny cintorínov, dodržiavať však treba nariadené opatrenia

V najbližšom týždni bude okres Trnava v oranžovej farbe platného COVID automatu.

23.10.2021 (Webnoviny.sk) - Všetky štyri cintoríny v Trnave budú v dušičkovom období od 26. októbra až do 10. novembra otvorené od 7:00 až do 22:00.

Od pondelka 25. do 31. októbra je okres Trnava v zmysle platného COVID automatu v oranžovej farbe, v tomto období nebudú na cintorínoch žiadne mimoriadne opatrenia. Informovala o tom v tlačovej správe trnavská radnica.

Obmedzenie pohybu sa nepredpokladá

Ani v prípade zhoršenej epidemickej situácie sa nepredpokladá obmedzenie pohybu návštevníkov pohrebísk, keďže ide o vonkajšie priestory. „Samozrejme, bude sa postupovať podľa platných nariadení Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Trnave,“ dodáva radnica.

V uplynulých dňoch sa na cintorínoch v správe mesta pripravovali na zvýšenú návštevnosť. Aj počas sviatkov sú naplánované služby zamestnancov cintorínskych služieb tak, aby bola zabezpečená operatívna likvidácia odpadov, upratovanie, monitorovanie a riešenie krízových situácií i zabezpečenie protipožiarnej kontroly a pomoci občanom.

Dopravu budú usmerňovať policajti

Na parkovanie pri cintorínoch je možné využívať len parkoviská a vyznačené plochy. Je potrebné rešpektovať dopravné značenie, dopravu bude ako každoročne usmerňovať hliadka dopravnej polície. Pri cintorínoch bude posilnené hliadkovanie mestskej polície.

Mesto Trnava má v správe cintoríny na Kamennej ceste, na Ulici T. Vansovej, v mestskej časti Modranka a evanjelický cintorín na Nitrianskej ceste. Je na nich približne 20-tisíc hrobových miest, samospráva v tomto roku rozšírila areál cintorína na Kamennej ceste.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Pondelok 18. marec 2024

horoskopy na dnes pondelok 18 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Pondelok 18. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Silnejúca intuícia bude vhodne podporovaná. Vyriešenie zamotanej situácie, ku ktorej ste nemálo prispeli, je na obzore. Venujte sa tvorivej činnosti, môžete dosiahnuť pekné výsledky.

Býk 21.4. - 21.5.

Nemali by ste dlho otáľať s rozhodnutím. Niekto na to netrpezlivo čaká. Priveľmi nešpekulujte a urobte to, čo cítite. Môžete sa spoľahnúť na intuíciu, že vám správne poradí.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Kto nepracuje, nič nepokazí. Držte sa dnes tohto hesla po celý deň. Pri roztržkách radšej ustúpte. Najlepším spoločníkom bude pre vás nejaká kniha.

Rak 22.6. - 22.7.

To, že dokážete spontánne rozhodovať, je dobre pre vašu prácu. Je výhodné byť rýchlejší ako tí ostatní. Popritom však nestrácajte chladnú hlavu, aby ste nevyrobili nijakú hlúposť.




Všetky Horoskopy pre Pondelok 18. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie