• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Tréner Weiss zobral prehru Slovana s Ferencvárosom na seba, emócia mu zatemnila mozog a zle striedal (video)

Tréner Weiss zobral prehru Slovana s Ferencvárosom na seba, emócia mu zatemnila mozog a zle striedal (video)

Kouč „belasých“ priznal, že Slovan odohral „ťažký zápas s nešťastným koncom".

28.7.2022 (Webnoviny.sk) - Futbalisti slovenského šampióna ŠK Slovan Bratislava si ani v tejto sezóne 2022/2023 nezahrajú v skupinovej časti Ligy majstrov. V stredajšej odvete 2. kvalifikačného kola na vypredanom štadióne na Tehelnom poli proti maďarskému Ferencvárosu Budapešť nepretavili minulotýždňový triumf u súpera (2:1) na prienik ďalej.

Hosťom podľahli 1:4 a presúvajú sa do Európskej ligy, kde v 3. predkole natrafia na grécky Olympiakos Pireus.

Kouč „belasých“ Vladimír Weiss st. priznal, že Slovan odohral „ťažký zápas s nešťastným koncom". Ferencváros si už do prestávky vypracoval náskok 2:0. V 70. min však hlavičkou znížil kapitán Bratislavčanov Vernon De Marco a začínalo sa odznova.

Emócia prevládla na rozumom

V tých chvíľach bol Slovan lepším mužstvom, no keď už sa zdalo, že duel sa bude predlžovať, v 89. min hostia po tretí raz gólovo udreli a víťazstvo i postup ešte poistili štvrtým zásahom v 95. min.

„Moja emócia na konci zápasu prevládla nad rozumným riešením. Tú prehru beriem na seba, pretože sa mi nepodarilo dobre striedať a nešťastne sme v závere inkasovali," poznamenal 57-ročný tréner na pozápasovej tlačovej konferencii. Tvrdil, že Ferencváros bol v Bratislave mimoriadne efektívny.

„Do čoho kopol, z toho bol gól. Tie vždy padajú po chybách alebo vydarenej akcii. My sme mali dosť veľa brejkových situácií s nie dobrým riešením v šestnástke. Finálna fáza je niekedy o kvalite a tú sme tam nemali," doplnil niekdajší kouč slovenskej reprezentácie, s ktorou postúpil na MS 2010 v JAR.

Zranenia Weissa a Medveděva

Vraví, že Bratislavčanom nepridala na pohode situácia z úvodu stretnutia, keď pravého obrancu Jurija Medveděva po tvrdom kontakte s protihráčom odniesli na nosidlách. „Pevne verím, že je zdravý. Určite mal otras mozgu, lebo na chvíľu stratil vedomie. Potom bol pri vedomí, ale viac momentálne neviem," priblížil zranenie českého zadáka.

Weiss st. vzápätí zdupľoval, že urobil nešťastné riešenie pred koncom duelu, pretože veľmi chcel vyhrať a poslal na ihrisko svojho syna a srbského útočníka Aleksandara Čavriča.

„Vlado sa ešte aj zranil, asi si roztrhol alebo natrhol lýtko. Nevyriešili sme tam dobre odrazenú loptu, z čoho sme dostali tretí gól. Pri štvrtom to už bol vabank. Emócia mi zatemnila mozog a zle som striedal. Mal som to dohrať na 1:2," dodal smutný kormidelník Slovana.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie