• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Tréner Weiss dopraje hráčom Slovana po postupe v pohári a vysokom víťazstve v lige štyri dni voľna

Tréner Weiss dopraje hráčom Slovana po postupe v pohári a vysokom víťazstve v lige štyri dni voľna

Mužstvo z Tehelného poľa sa zapojí do tréningového procesu až vo štvrtok.

20.3.2022 (Webnoviny.sk) - Futbalisti slovenského šampióna ŠK Slovan Bratislava v sobotňajšom dueli 3. kola nadstavbovej skupiny o titul vo Fortuna lige 2021/2022 zvíťazili nad Sereďou vysoko 5:1.

Nezačali síce najlepšie, no v prestávke zmenili niekoľko vecí a štyrmi zásahmi po zmene strán strhli zápas na svoju stranu.

Weiss st. v šatni nezvýšil hlas

Kouč "belasých" Vladimír Weiss st. chcel súpera zaskočiť rozostavením 3-4-3 s rýchlym otáčaním hry a centrami na srbského útočníka Ivana Šaponjiča. Priznal však, že v úvodnom dejstve to Bratislavčanom nešlo podľa predstáv.

"Inkasovali sme po pozičnej chybe, prehrali sme súboj, neskoro sme zavreli pravú stranu a neskoro sme reagovali na nabiehajúceho hráča. Našťastie sme ešte do polčasu vyrovnali po štandardke," povedal 57-ročný tréner podľa oficiálneho webu Slovana.

Niekdajší kormidelník slovenskej reprezentácie počas prestávky v šatni nezvýšil hlas. Zverencov akurát upozornil na niekoľko nedostatkov a vyzdvihol prvky, ktoré robili správne.

Darček od trénera pre hráčov

"Hráčov som povzbudzoval, že to príde, a že musíme zápas zvrátiť kvalitou, aktivitou a rýchlejšou hrou na jeden-dva dotyky. Veril som, že to v druhom polčase zvládneme, čo sa aj potvrdilo. Dnes dobrý výkon z našej strany, kombinačný, šancí bolo ešte viac," dodal.

Slovan v utorok postúpil do semifinále pohárovej súťaže Slovnaft Cup a Weiss st. hráčom sľúbil, že keď zvíťazia aj nad Sereďou, dostanú od neho darček - štyri dni voľna.

"Dodržím to," poznamenal Weiss st. a dodal, že mužstvo z Tehelného poľa sa zapojí do tréningového procesu až vo štvrtok.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie