• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Traja podvodníci okrádali predavačov v Prešove, použili pritom triky s rozmieňaním peňazí

Traja podvodníci okrádali predavačov v Prešove, použili pritom triky s rozmieňaním peňazí

Prešovská polícia zverejnila na sociálnej sieti fotografie jednej ženy a dvoch mužov.

28.9.2021 (Webnoviny.sk) - V Prešove v uplynulých dňoch opäť „úradovali“ podvodníci, ktorí trikmi pri rozmieňaní peňazí oklamali predavačov a okradli ich.

Verejnosť žiada, aby v prípade, že osoby spoznali, kontaktovali políciu osobne na Obvodnom oddelení Policajného zboru Prešov – Juh, telefonicky na linke 158 alebo prostredníctvom súkromnej správy na facebookovej stránke polície.

Žena kupovala plienky

Ako uviedla polícia, v jednom prípade si žena v obchode kúpila detské plienky, za ktoré zaplatila 200-eurovou bankovkou, z ktorej jej predavačka vydala.

„Potom tovar chcela vrátiť, pričom celý čas ju rozptyľovala tým, že sa jej stále niečo pýtala lámavou angličtinou. Po tom, ako jej predavačka nákup stornovala a vrátila 200-eurovú bankovku, jej mala žena vrátiť výdavok, z ktorého si však pri vracaní peňazí nepozorovane skryla 100 eur,“ uviedla polícia.

Zohratá dvojica rozmieňačov

V druhom prípade neznámy muž prišiel do obchodu s mobilnými telefónmi a zamestnanca poprosil, či mu nerozmení peniaze. Rozmeniť chcel 100-eurovú bankovku na 20-eurové bankovky. Predavač mužovi peniaze rozmenil.

Následne vošiel do predajne druhý muž a taktiež chcel zmeniť 150 eur v drobných na bankovky. Predavač aj jemu peniaze rozmenil. Po prepočítaní však zistil, že mu chýba 145 eur.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie