• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Tomi KID, Laco Cmorej či Patrik Svitana. #BeActive village v Európskom týždni športu rozhýbe celé Tatry

Tomi KID, Laco Cmorej či Patrik Svitana. #BeActive village v Európskom týždni športu rozhýbe celé Tatry

Zažite veľkolepú bubnovú šou, stretnite sa s našimi športovými hviezdami a rozhýbme spoločne celé Tatry.

3.9.2021 (Webnoviny.sk) - Športová udalosť roka je späť! Zažite pod Tatrami neopakovateľnú atmosféru a stretnite známe športové hviezdy. Chýbať nebude najznámejší slovenský boxer Tomi Kid Kovács,  tanečník Ladislav Cmorej či hokejista popradského ľadu Patrik Svitana. #BeActive village vám rozprúdi krv v žilách už 4. septembra. Heslom tohto ročníka je Šport a zdravý životný štýl.

Európsky týždeň športu (ETŠ) sa koná každoročne od 23. do 30. septembra. Jeho cieľom je zdôrazniť potrebu zdravia a pohybu. #BeActive, buď aktívny po celý rok, je výzva pre všetkých ľudí na zlepšenie nielen svojej kondície, ale aj životného štýlu. "Aktívnym pohybom sa vyplavujú endorfíny, čo spôsobuje, že človek je štastnejší a spokojnejší. V tanečnom svete to platí dvojnásobne, o to viac, že nás motivuje skvelá hudba," priblížil jeden z headlinerov podujatia Ladislav Cmorej.

Dôraz na potrebu pohybu je dôležitý aj z dôvodu náročnej doby, ktorú spôsobila celosvetová pandémia Covid-19. "Vyzývam ľudí, aby boli neustále športovo aktívni. Najmä v tejto dobe sociálnych sietí, kedy sa mladí ľudia nehýbu a sedia za počítačom. šport je najlepšia vec, ako sa udržať fit a v zdraví. Z tohto hľadiska je to aj najlepšia prevencia proti chorobám," vysvetlila slovenská reprezentantka a ambasádorka ETŠ Barbora Mokošová.

Čo vás čaká na podujatí?

Podujatie otvorí a bude moderovať známa športová moderátorka Oľga Konečná Hamadejová. Reprezentačný hokejový útočník Patrik Svitana s hokejistami HK Poprad predvedú hokejový tréning na suchu.

Zážitkový kultúrny program zabezpečí folklórny súbor Letnička, Ladislav Cmorej so skupinou Credance a vyvrcholí úžasnou večernou svetelno – akrobatickou show v podaní skupiny Vertigo.

Návštevníci budú môcť byť aktívnymi na rôznych športových stanovištiach s profi športovcami. Svetom boxu vás prevedie Tomi KID Kovács spolu s olympionikom Andrejom Csemezom. Okrem toho si môžete vyskúšať chvaty karate, ako správne použiť paličky pri nordic walking s Luciou Okoličányovou, gymnastiku, basketbal, laserový biatlon či hokejové cvičenia s hokejistami HK Poprad.

Čo má pre ľudí prichystané, a na čo sa najviac teší V.I.P. hosť podujatia a známa hokejová osobnosť HK Poprad, Patrik Svitana?

"Budeme mať klasickú streľbu na bránu a spolupráca s detičkami, taktiež aj autogramiáda. Podľa obsadenia akcie to vyzerá na veľmi zaujímavý deň, takže aj pre mňa je ťažko sa rozhodnúť. Teším sa na celý program #BeActive village. Touto cestou chcem pozvať na akciu všetkých hokejových fanúšikov a priaznivcov športu".

#BeActive village, už 4. septembra na Štrbskom Plese, v areáli pod skokanskými mostíkmi.

Program #BeActive village:

Registrujte sa do Európskeho týždňa športu 2021 na: https://www.tyzdensportu.sk/index.php/zucastni-sa/registracia-podujatia

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie