• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Teplo, ktoré lieči v každom ročnom období

Teplo, ktoré lieči v každom ročnom období

Pošlite svojich milovaných do tepla! Nemusíte uvažovať výlučne o exotických destináciách.

10.12.2021 (Webnoviny.sk) - Všetkých klaustrofobikov ubezpečujeme, že fárať dva kilometre pod zem za teplom nemusia. Pekne po rovine sa k jeho jedinečným zdrojom dá dostať aj na našej rodnej hrude. Majiteľov náročných príbuzných, ktorým nie je ako darček dobré len tak hocičo potešíme tiež. Tento darček zaručene neofrflú. Práve naopak. Pripravte sa skôr na možnosť, že sa ho budú dožadovať v pravidelných intervaloch.

Uznávame, podľa týchto indícií sa vám asi nepodarí uhádnuť, čo máme na mysli. Ešte chvíľu vás podržíme v napätí. Ďalšou indíciou je, že miesto, ktoré si môžete aj v zime užiť vy alebo vaši blízki je na ostrove. Keď premýšľate nad Žitným ostrovom, premýšľate zle. Tam síce môže byť teplo v zime tiež, ale leda tak pri peci.

Ostrov, ktorý máme na mysli je vzdialený od hlavného mesta necelých 50 minút jazdy. Je miestom, kde aj mimo voliéry ZOO môžete obdivovať majestátnu rodinu pávov. Je miestom, kde za teplom cestovali cisári, maharadžovia, arabskí šejkovia, umelci či vojenskí generáli. Teraz už zaručene viete, že reč je o zimnej dovolenke na piešťanskom Kúpeľnom ostrove.

Hodnotový voucher na pobyty a kúpeľné procedúry na piešťanskom Kúpeľnom ostrove je darček, z ktorého sa bude obdarovaný tešiť celý rok!

Jednou zo stálic a 4 hviezdami sa pýšiacou "hviezdou" piešťanského Kúpeľného ostrova je hotel Esplanade. Právom patrí medzi najobľúbenejšiu voľbu tých, ktorí majú radi vzdušný, svetlý pocit z priestorov, v ktorých trávia svoj čas. Je jednoznačnou "topkou" pre tých, ktorí si aj v chladných dňoch radi doprajú pár dĺžok v bazéne vonku. A je - samozrejme – absolútnou oázou pokoja a splnených prianí pre všetkých wellness nadšencov, ktorí v Balnea Health Spa konečne nájdu všetko, o čom inde len márne snívali.

Aby sme boli konkrétnejší - na 7000 m2 sa zaručene nebudete s nikým tlačiť a určite si viete predstaviť, na koľko spôsobov sa na takej ploche pre váš blahobyt dá využiť termálna voda, bahno a šikovné ruky fyzioterapeutov či masérov.

Darujte svojim milovaným zdravie. Urobiť to môžete prostredníctvom darčekového poukazu. Vo vami zvolenej podobe  i s osobným prianím ho môžete vložiť do obálky pod stromček. Hodnotu aj termín darčekového poukazu zvolíte vy, no v priebehu roka môžete termín podľa svojich preferencií zmeniť, nemusíte sa teda báť, že sa do termínu netrafíte. Darčekový poukaz môžete zakúpiť na pobyt v ktoromkoľvek hoteli siete Ensana Health Spa Hotels.

Doprajte zimu v teple sebe alebo teplo v zime svojim blízkym v podobe vianočného darčekového poukazu a zaručene to v tomto prípade bude darček, ktorý poteší kedykoľvek počas nadchádzajúceho roku 2022. Všetky potrebné informácie o hoteloch, pobytoch, darčekových poukazoch a opatreniach súvisiacich s pandemickou situáciou nájdete na stránke www.ensanahotels.com/sk.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie