• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Tatar s Černákom asistovali pri víťazstvách tímov, Ružička si predĺžil najdhlšiu sériu bez bodu

Tatar s Černákom asistovali pri víťazstvách tímov, Ružička si predĺžil najdhlšiu sériu bez bodu

Adam Ružička nebodoval už v siedmom zápase za sebou.

11.1.2023 (Webnoviny.sk) - Slovenskí hokejisti Tomáš Tatar s Erikom Černákom si v utorňajších zápasoch zámorskej NHL pripísali po jednej asistencii a prispeli k víťazstvám svojich tímov.

Naopak, útočník Adam Ružička si natiahol najdhlšiu sériu bez bodového zisku v profilige na sedem stretnutí a jeho klub Calgary Flames prehral so St. Louis Blues 3:4 po predĺžení.

Prihrávka na gól do prázdnej bránky

Tatar zaznamenal 16. asistenciu a 25. kanadský bod v 41. dueli aktuálnej sezóny, keď v záverečnej minúte súboja proti Caroline Hurricanes prihral Nicovi Hischierovi na gól do prázdnej bránky na konečných 5:3 pre New Jersey Devils.

Počas 17:45 min v akcii si obohatil štatistiky aj o plusový bod, dve strely, dve trestné minúty a štyri bodyčeky. Na čele slovenského bodovania v súťaži má už 5-bodový náskok pred Ružičkom, ktorý v doterajších 32 zápasoch nazbieral 20 bodov (6+14).

Černákov ôsmy kanadský bod

Černák dosiahol siedmu gólovú prihrávku a ôsmy kanadský bod vo svojom 35. stretnutí ročníka. Mal prsty v otváracom góle napokon štvorbodového Nikitu Kučerova v 100. sekunde zápasu, v ktorom Tampa Bay Lightning zdolala Columbus Blue Jackets 6:3 a zabránila tretej prehre za sebou. Slovák v ňom odohral 17 a pol minúty aj s bilanciou plusový bod, dve strely, tri bodyčeky a tri bloky.

V nižšej AHL sa darilo slovenskému útočníkovi Milošovi Kelemenovi z tímu Tucson Roadrunners, ktorý zaznamenal piaty viacbodový výkon v tejto sezóne. Ukončil trojzápasové suchoty, keď strelil gól a pridal asistenciu pri prehre 5:7 s Milwaukee Admirals. Rozšíril si konto na 19 bodov za 8 presných zásahov a 11 gólových prihrávok v 33 dueloch ročníka.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie