• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Sulík vysvetlil svoju správu Matovičovi o vyprevadení Kollára. Heger mu napísal, že „klobúk dole“

Sulík vysvetlil svoju správu Matovičovi o vyprevadení Kollára. Heger mu napísal, že „klobúk dole“

Richardovi Sulíkovi Bolo ľúto, keď videl ako Boris Kollár s Igorom Matovičom zametá.

5.8.2022 (Webnoviny.sk) - Líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič podľa strany Sloboda a Solidarita (SaS) opäť potvrdil, že mu nikdy nešlo o zmier, a že nedokáže žiť bez nepriateľa a neustáleho konfliktu.

„Moja správa adresovaná Igorovi Matovičovi reflektovala snahy Borisa Kollára zastaviť boj proti mafii.

V tom čase, po paragrafe 363 pre Vladimíra Pčolinského a chaose v bezpečnostných zložkách, sa Boris Kollár verejne vyjadroval pre odchod Sme rodina z koalície a predčasné voľby. Bolo mi ľúto, keď som videl ako Boris Kollár s Igorom Matovičom zametá.

Navrhol som preto Igorovi Matovičovi ústretový krok - zakopať vojnovú sekeru, a tiež som ho uistil o podpore 20 poslancov SaS v prípade, že by sa rozhodol vyprevadiť Borisa Kollára z koalície. Igor Matovič deň po mojej SMS vyhlásil, že si musíme položiť otázku, či dokáže koalícia fungovať aj bez Sme rodina. Moju ponuku teda odignoroval a zároveň naše uistenie o podpore využil na silácke reči voči Sme rodina, ktorej dokázal veľkoryso prehliadnuť všeličo, najnovšie aj to, že nehlasovali ani len za vydanie Roberta Fica do rúk spravodlivosti," povedal predseda SaS Richard Sulík.

Ako ďalej uviedol, o svojej správe Igorovi Matovičovi bezprostredne informoval aj premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO). „Ten mi poďakoval a napísal, že si váži, čo som napísal Igorovi Matovičovi. Klobúk dole, doplnil Eduard Heger," uzavrel Richard Sulík.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie