• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Staň sa 15 minútovým dobrovoľníkom UNICEFu

Staň sa 15 minútovým dobrovoľníkom UNICEFu

Potrebujeme človeka ako si TY! Staň sa 15 minútovým dobrovoľníkom UNICEFu.

3.11.2021 (Webnoviny.sk) -

Rozmýšľaš nad tým, ako urobiť niečo užitočné? Chcel by si pomôcť, ale nevieš ako? Pomoc nemusí byť vždy viditeľná. Staň sa 15 minútovým dobrovoľníkom a pomôž nám pomáhať ešte efektívnejšie. UNICEF sa spojil s tímom Samo Europe, aby spoločne realizovali inovatívnu štúdiu o tom, čo ľudí motivuje pomáhať s UNICEFom. 15 minútovým dobrovoľníkom sa môžeš stať práve tu: bit.ly/unicefslovensko

Ako bude štúdia prebiehať? Potrebuješ len 15 minút, počítač a zapnutú kameru

Štúdia je úplne anonymná. Pozrieš si 3 videá a následne vyplníš krátky dotazník s otázkami týkajúcimi sa videí.  Celý proces trvá maximálne 15 minút, a aby bola tvoja odpoveď hodnotiteľná, je potrebné, aby si prešiel celým procesom až do konca. Práve tak bude 15 minút tvojho času efektívnych. Životy ľudí nezachraňujú len zviditeľnení hrdinovia. Humanitárna práca je prácou tisícok ľudí, o ktorých často nikto netuší, že pomáhajú. Pridaj sa k nim aj TY.

Si zvedavý na výsledky štúdie?

Vďaka týmto výsledkom bude môcť UNICEF zvoliť v budúcnosti najefektívnejší typ komunikácie vo svojich kampaniach. Výsledky štúdie samozrejme zverejníme na našom webe v priebehu januára až februára 2022.

Ďakujeme všetkým 15 minútovým dobrovoľníkom a dobrovoľníčkam:-).

Spolupráca UNICEF a Samo Europe

UNICEF na výskume spolupracuje s firmou  Samo Europe. Vznikla ako univerzitný startup pri Fakulte ekonomiky a manažmentu SPÚ v Nitre. Jej hlavným cieľom je transfer poznatkov a inovácií do praxe. Firma sa zaoberá inovatívnymi riešeniami v marketingovom prieskume a umožňuje využívať najmodernejšie marketingové technológie v praxi. Aj to je dôvod, prečo UNICEF na Slovensku spolupracuje so Samo Europe. Vďaka tejto spolupráci slovenskí študenti a študentky získavajú praktické zručnosti počas štúdia a kreativita mladých ľudí zo Slovenska sa prezentuje v rámci medzinárodnej organizácie UNICEF.

O UNICEFe

UNICEF je jednou z najvýznamnejších humanitárnych organizácií na svete, ktorá pomáha deťom v núdzi už od roku 1946. Pôsobíme vo viac ako 190 krajinách, na tých najťažšie dosiahnuteľných miestach. Pracujeme deň čo deň, aby sme pomohli prežiť deťom, ktoré sa ocitli v núdzi. Ochraňujeme ich práva, zabezpečujeme pre ne vodu, jedlo, strechu nad hlavou, lieky, vzdelanie, aby dostali šancu naplniť svoj potenciál.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie